onsdag den 16. september 2009

Deluxe-udgave af TWILIGHT på vej

Den første danske dvd-udgave af TWILIGHT var en såkaldt Limited Special Edition, men indeholdt alligevel ikke den samme mængde ekstramateriale som f.eks. de engelske eller amerikanske versioner. Det råder Nordisk Film nu bod på med en Deluxe-udgave, der er i butikkerne den 3. november. Nu får man to dvd-skiver med i pakken, hvor disc nr. 1 er identisk med den første udgivelse.

På disc nr. 2 får man den lange making of-dokumentar THE ADVENTURE BEGINS: THE JOURNEY FROM PAGE TO SCREEN, et kig på musikken i TWILIGHT, en NEW MOON-teaser, en NEW MOON-trailer, et "mød Jacob Black"-indslag, hilsener fra NEW MOON-holdet, et smugkig på NEW MOON, et par musikvideoer og et par andre ting. Samlet set en halvanden times spilletid. I boxen finder man også en fanposter, postkort og klistermærker.

2 kommentarer:

  1. okay, det lyder vildt fedt, skal helt klart købe den, har læst alle bøgerne. (men er ikke så meget fan) så det her ville være vildt fedt. hørte første gang om deluxe udgaven på mit arbejde, og nu skal jeg have den når den kommer :)

    SvarSlet
  2. Er der evt. en der ligger inde med denne udgave der gerne vil sælge den.. kontakt orkenrotten@hotmail.com

    SvarSlet