tirsdag den 20. oktober 2009

Det er altså lidt mærkeligt med SAW VI

På fredag har det sjette kapitel i den grumme serie om Jigsaw og hans blodtørstige og fingernemme disciple premiere i USA. Selv om de seneste par film i serien har været ret ringe, er det altså mærkeligt, at filmen ikke kommer op i de danske biografer. Og det er endnu mere underligt, at SAW VI åbenbart heller ikke får premiere i England.

Nå, det skal blive spændende at læse anmeldelserne sidst på ugen, når de tikker ind fra USA, og så må vi ellers vente på dvd'en. Flere amerikanske biografer varmer i øvrigt op torsdag ved at vise de fem første SAW-film - så har man nok også en lidt bedre chance for at fatte handlingen i 6'eren.

2 kommentarer:

 1. Jeg har undret mig over det samme, for selv om jeg fandt både III og IV ekstremt ringe, synes jeg den kom tilbage på sporet med V og har derfor glædet mig til VI.
  Endnu mere sært er det, at The Descent 2 kommer op herhjemme, men at den første aldrig gjorde. Don't get me wrong, skal klart se den, da jeg elskede den første....men ja, der er ingen logik længere i de danske biografdistributørers valg.
  Men det er jo ikke noget nyt, i Elm Street-serien var det kun 3, 4 og 5 der var i biffen herhjemme.

  SvarSlet
 2. Ja, det virker meget tilfældigt, men nu styres en del af showet nok direkte fra de enkelte filmselskabers hovedkontorer i USA eller England.

  THE DESCENT 2 har stået på premierelisterne, men den ser ud til at være fjernet igen. Måske dukker den op, måske ikke...

  Jeg kunne faktisk ikke huske, at ELM STREET 5 havde gået i de danske biffer? Så 3'eren og 4'eren, da de kørte dengang.

  SvarSlet