onsdag den 9. december 2009

Selv om VLAD handler om Dracula, er det måske slet ikke en vampyrfilm

Summit Entertainment, der står bag TWILIGHT-filmene, er gået sammen med Brad Pitts produktionsselskab Plan B om projektet VLAD efter et manuskript af Charlie Hunnam. Filmen skulle handle om Dracula som ung prins og bliver en meget action-præget ting, formentlig lavet med nogle af de teknikker, der blev brugt i Zack Snyders 300.

Nu har kombinationen af Summit, der skovler penge ind på romantiske vampyrer, og Brad Pitt, der spillede vampyr i INTERVIEW WITH THE VAMPIRE, fået nettet til at summe med nyheden om, at dette ville blive en ny Dracula-film, altså Dracula på sådan en Bram Stokersk facon.

Nu er det korrekt, at Bram Stoker lånte Dracula-navnet fra den rumænske prins Vlad III Dracula - eller Vlad Ţepeş - der i det 15. århundrede var berygtet for at spidde sine fjender på pæle. Tusinder døde under hans regime. Men selv om man kan beskrive ham som blodtørstig, så var han ikke vampyr. Måske er VLAD en vampyrfilm, måske er det et historisk actiondrama, men det er altså ikke afsløret endnu. Vi får se.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar