fredag den 15. januar 2010

Så er Horror Unrated i luften

Claus Reinhold fra Horror Unrated melder, at hjemmesiden nu for alvor er i luften. Indtil videre er indholdet til at overskue med ca. 15 anmeldelser og en håndfuld interview, men Claus fortæller, at redaktionen bag siden vil fylde endnu mere på de kommende uger. Umiddelbart ser interview-delen rigtig spændende ud med unikt stof, man ikke lige kan finde andre steder. Horror Unrated er skrevet på engelsk. (Opdatering: Siden er nu lukket).

7 kommentarer:

 1. Så mangler der bare at blive læst korrektur.

  SvarSlet
 2. Det ser spændende ud og jeg håber da, at det kommer til at køre for dem. Men jeg kan nu alligevel ikke lade være med at synes, det er lidt synd, at der ikke kommer flere dansksprogede sites. Der findes sådan cirka 6 billioner på engelsk i forvejen (og ja, et underligt udsagn fra en, som skriver en blog på engelsk, men alligevel!). Den nye blog "Gys og gru" er fx rigtig cool, også selvom sproget er dansk.

  SvarSlet
 3. Well, det har vist noget at gøre med hvilke samarbejdspartnere, man kunne få aftaler med, og hvis man vil være international, må man så skrive på engelsk. Jeg kommer næppe til at læse ret mange af anmeldelserne på siden, men deres lineup af interview ser lovende ud. Men der er selvfølgelig risikoen for at drukne i de ekstremt mange engelsksprogede horror-sites, der findes efterhånden.

  SvarSlet
 4. Jeg blev jo interesseret i at se siden Gys og Gru, og ved selvfølgelig ikke om jeg er endt på den rigtige, men hvis du mener www.gys-og-gru.mystiksider.dk så er jeg ikke så imponeret. Hele afsnittet "Hvad er en gyser" er simpelthen snuppet fra min hovedopgave uden nogen former for kildehenvisninger. En yderligere søgning viste, at den også ligger på studienet.dk, uden at jeg har lagt den ind og igen uden kildehenvisning.
  Sådan kan man finde så mange spændende ting på Internettet :)

  SvarSlet
 5. Nej, Jack henviser til Rune Vestergaards Gys og Gru-side.

  Det er desværre meget normalt, at tekster bliver stjålet på nettet. Jeg har også fundet en del af mine blog-indlæg på diverse sites uden kildehenvisning.

  SvarSlet
 6. Hey Jette, det er denne blog Jack taler om: http://gysgru.blogspot.com - og jeg er enig, en fin lille blog med korte og energiske anmeldelser/betragtninger af horror/splat.

  Ang. Horror Unrated. Jeg synes bestemt også, at det ser interessant ud. Altid spændende med nye danske tiltag indenfor horror - well, også selvom det er på engelsk;-) Bliver spændende at følge sidens udvikling...

  SvarSlet
 7. ...hæ hæ, der var vi da vist lige hurtige Søren;-)

  SvarSlet