tirsdag den 9. februar 2010

AWE præsenterer cover til GROTESQUE

Another World Entertainment kan nu præsentere dvd-forsiden på den japanske splatterfilm GUROTESUKU (eller GROTESQUE), som selskabet udgiver i næste måned. Det ser rigtig spændende og meget klamt ud.

7 kommentarer:

 1. ...ja, så godt coveret på deres site - men hvorfor dælen nu "blå-stemple" "begrebet"/"genren" "Torture Porn" (mange citationstegn der... hø) ved at bruge det på deres bagside-tekst:-( Ja ja, sikkert for at sælge mere... men det burde en film, med sådan et cover sgu klare helt af sig selv. ha ha. Glæder mig til at få den set!

  SvarSlet
 2. Fedt cover.....MEEEEEN kunne de ikke lige have valgt en lidt mere original tekst end den trætte gamle traver.......blev du rystet over x - skræmt over Y -så har du slet ikke set ....

  SvarSlet
 3. Hvad med...
  Ørlede du til HOSTEL?
  Brækkede du dig i lårtykke stråler af SAW?
  Så kan du godt reservere plads ved den store hvide telefon, når du skal se GROTESQUE.

  SvarSlet
 4. Har lige fået fingerne i Art Of The Devil 3.
  Skal se den iaften når ungerne er lagt i seng.
  Er den god?

  SvarSlet
 5. Arthur, er det ikke lidt farligt at spørge? Hvis nu Søren siger: "Nej, gu fanden er den da ej god, den er røv og nøgler!", så ville det jo nok sætte lidt en dæmper på din oplevelse, ikke? Haha.

  SvarSlet
 6. Der er ingen fare ved at spørge om film, jeg ikke har set - og ART OF THE DEVIL 3 har jeg ikke set. Så nu kan jeg spørge: Hvordan var den?

  SvarSlet
 7. Totaltforbudt i Storbritanien. Det er dog ingen garanti for at den er god, Murder Set Pieces er noget argt lort. Men muligheden for noget totalt vild splatterunderholdning foreligger.

  SvarSlet