fredag den 5. februar 2010

THE WOLFMAN er skrækindjagende

Filmcensuren er ikke i tvivl, når de skal bedømme den nye udgave af THE WOLFMAN - det er bestemt ikke en børnefilm. MPAA i USA har givet den en R-rating for "bloody horror violence and gore". I England har BBFC sat aldersgrænsen til 15 år, fordi den "contains strong violence and horror".

Også herhjemme bliver aldersgrænsen 15 år. Medierådet for Børn og Unge skriver, at "filmen har en gennemgående skrækindjagende, dyster grundstemning, og rummer talrige splatterlignende scener med voldsomt udpenslede drab, hvor fx kropsdele som arme, ben og hoved ses blive slået af på bloddryppende vis. Sammen med de mange chokeffekter i filmen, vurderes filmens skrækindjagende stemning og grafisk udpenslede vold at ville kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år". THE WOLFMAN får premiere på torsdag den 11. februar.

2 kommentarer:

  1. Der er rigtig god gang i The Wolfman. Der er brutale drab, blod, indvolde og afrevne lemmer i stride strømme, når det først går løs. Jeg var godt underholdt da jeg i går se Ulvemanden i biffen.

    Jeg har skrevet lidt om den her:
    http://dahf.dk/viewtopic.php?f=3&t=33973&start=165

    SvarSlet
  2. Jeg glæder mig meget til at se den.

    SvarSlet