torsdag den 11. marts 2010

Kevin Costner-gyser på vej

For ikke så længe siden var den amerikanske skuespiller Kevin Costner lige en tur i Randers for at give en koncert med sit countryrock-band Modern West. Bandet er en hobby for Costner, men det er også et signal om, at manden har haft en noget ujævn karriere det seneste årti. Han har dog altid gået sine egne veje, bl.a. med science fiction-eposset THE POSTMAN, som jeg holdt meget af som et af de få mennesker i denne verden.

En af hans seneste film er gyseren THE NEW DAUGHTER, der for nogle måneder siden fik en ekstremt afdæmpet biografpremiere i USA, helt uden en reklamekampagne og med visning på ganske få lærreder. Det kan undre, da filmen fik OK anmeldelser på nogle af horror-hjemmesiderne, Den 18. maj udkommer THE NEW DAUGHTER så på dvd og Blu-ray i USA fra Anchor Bay Home Entertainment. Jeg har endnu ikke set nogle europæiske dvd-datoer.

1 kommentar:

  1. Jeg kan ikke undgå at lægge mærke til den tag-line; "How far will a father go..". Den læner sig godt nok meget op ad markedsføringen på det nye Playstation 3-spil 'Heavy Rain'. Spillet bruger nemlig sætningerne "How far will a father go to save his son?" og "How far will you go to save someone you love?".
    Gad vide hvem der er inspireret af hvem? :)
    Et fantastisk spil er det i hvert fald, og meget anbefalelsesværdigt for filmelskere.. Heavy Rain er måske det tætteste vi nogensinde er kommet på en spilbar film.

    SvarSlet