lørdag den 29. maj 2010

Dennis Hopper er død

Den amerikanske skuespiller Dennis Hopper døde i dag af kræft, 74 år gammel. Hopper var først og fremmest kendt for sine mange roller med kant, nerve og intensitet. Han medvirkede ikke i så mange gysere, men han gjorde i den grad indtryk som den bindegale 'Lefty' Enright i THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE 2 fra 1986. Hooper mente i øvrigt selv, at den var den dårligste af alle de film, han nåede at medvirke i. En anden solid horror-rolle var i George A. Romeros LAND OF THE DEAD fra 2005.

6 kommentarer:

 1. Dennis Hopper er en af mine absolutte favoritter blandt skuespillere. Men selv de bedste kan jo tage fejl og jeg synes bestemt ikke TCM2 er dårlig, OVERHOVEDET. Den rangerer derimod altid højt på min egen personlige hitliste. Det er en kanon film!!!

  SvarSlet
 2. R.I.P Du var for en Bad Ass

  SvarSlet
 3. han vil blive savnet.Han var den ægte vare.Elskede den nerve han spillede med selv "tåbelig" biroller husker man. Der løftede han virkeligt standarden. altid et lurende stormvejr og galskab bag øjnene.

  R.I.P.

  SvarSlet
 4. BRIES BLOG-O-RAMA mindes også Dennis Hopper med en nekrolog og udvalgte klip fra hans brogede karriere:

  http://brianiskov.blogspot.com/2010/05/dennis-hopper-1936-2010.html

  Se blandt andet en purung Hopper som vandkæmmet beatnik på tv. Oplev ham på slap 70'er-line over for Johnny Cash og blandt nøgne damer i en kæmpe koger - og gys over den famøse happening, hvor Hopper sprænger sig selv i luften med dynamitstænger!

  SvarSlet
 5. Elskede ham inderligt i Blue Velvet. Han vil blive savnet. Ses på den anden side, Dude! Du var én ener.

  SvarSlet
 6. Jeps, han var fantastisk i Blue Velvet... Fuck... (Han var nu også rigtig god i alt mulig andet...)

  SvarSlet