mandag den 14. juni 2010

Kristen Stewart favorit til en hovedrolle i den amerikanske udgave af MARTYRS

For ikke så længe siden kom det frem, at en af TWILIGHT-seriens mange producenter, Wyck Godfrey, havde planer om at lave et amerikansk remake af den über-ubehagelige franske film MARTYRS. Nå ja, kan man så sige... Nu har FearNet snakket med ham, og han afslører, at han gerne vil have Kristen Stewart til at spille en af hovedrollerne.

OK, godt så! Det er helt i orden, men så skal hun dæleme også gå linen ud og havne præcis det samme sted som i slutningen på den franske udgave. Det ville være så sejt, hvis hun turde det. Men det er lidt bekymrende, når Wyck Godfrey så siger dette til FearNet: "I love that movie. I think it's not remake-able in its form for an American audience. But the core elements of it are fascinating". ...og det lyder som om, at man bare klasker en typisk sukkersød amerikansk happy ending på det hele. Men vi får se...

Hvad mener I? Kan Kristen Stewart klare at spille hovedrollen i MARTYRS?

6 kommentarer:

 1. Jeg tror faktisk hun vil egne sig godt til rollen. Hun er en rigtig dygtig skuespillerinde, og jeg synes det er synd at de fleste kun forbinder hende med TWILIGHT. Hun gør det rigtig godt i de non-horror relaterede film INTO THE WILD og ADVENTURELAND.
  Men det er sgu for slapt at de ikke mener, den passer til et amerikansk publikum.
  En ting er helt sikkert: 'Genindspilningen' kommer IKKE til at overgå originalen.

  SvarSlet
 2. Hmm, det ville være en modig rolle - men den ville hjælpe hende med at vaske 'Bella' af sig. Jeg kan slet ikke forestille mig at et amerikansk remake vil blive andet end en fesen omgang. Den originale var SÅ ekstrem og klar i sit grusomme udtryk - hvordan pokker vil de kunne skrælle den langt nok ned til at amerikanerne kan tåle den?

  SvarSlet
 3. Nu har jeg ikke set Martyrs, men de amerikanske remakes plejer som regel altid at være en tynd omgang te, der helst skal undgås. Med hensyn til Stewart kan jeg kun forestille mig at filmen vil blive ringere. Jeg har kun set hende i de to første twilight film, men puha hvor er det nogle flade præstationer hun leverer her.

  SvarSlet
 4. Ved ikke. Jeg syns hun spiller meget de samme roller igen og igen. Den akavede teenager, så ved ikke om jeg stoler på at hun ville kunne bære den rolle.
  Men held og lykke med det og lad os håbe at de ikke fucker det op. :D

  SvarSlet
 5. Skal aldrig se den. Ide løse amerikanerne

  SvarSlet
 6. Jeg fatter ikke at man overhovedet vil remake denne film, den er så gennemført horribel (altså på den gode måde) at det kun kan blive et flop... Hvis amerikanerne ikke kan tåle Pascal´s udgave har de slet ikke fortjent den...
  Om Kristen Stewart vil kunne spille rollen har jeg ikke rigtig nogen mening om... Men det ville da være et smart træk for hende, hvis hun ønsker at blive af med Bella-prædikatet...

  SvarSlet