lørdag den 21. august 2010

THE EXORCIST... Only in America!

Nå, men nu udkommer THE EXORCIST snart på Blu-ray. Det er jo rigtig cool... men hvad kan vi finde på for at gøre det endnu mere cool? Vi viser den da i biograferne! I Extended Director Cut-versionen... det manglede da bare! Og der skal selvfølgelig også være en bonus med bag scenerne og interview og den slags, som publikum kan nyde efter filmen. Lyder det for godt til at være sandt? Tja, det er det så ikke, men det er desværre only in America, at den slags sker. Torsdag den 30. september går det løs i udvalgte amerikanske biografer, og Blu-ray-udgaven er på gaden den 5. oktober. Kilde: FEARnet

3 kommentarer:

  1. ...men ud over det... så må jeg indrømme, at jeg aldrig har været særlig begejstret for "Director's cut"-udgaven! Slutningen er for "god" i forhold til den originale version, og de nye scener på sygehuset ødelægger den klaustrofobiske stemning, som gennemsyrer den gamle udgave. I den doku, der findes på den gamle danske vhs (og måske dvd?) fremgik det også, at det var forfatteren, der ville have en ny udgave, ikke instruktøren. De burde ha' kaldt den for en "Writer's cut".

    SvarSlet
  2. Jeg holder også mest af originalen.

    SvarSlet
  3. Men heldigvis indeholder den kommende bluray både directors cut og den originale, plus en hel masse ekstramateriale. Personligt har jeg også altid foretrukket den originale udgave!

    SvarSlet