lørdag den 7. august 2010

Monster amok på boreplatform

THE RIG er en af disse gysere, der lyder som god underholdning, men som også kan vise sig at være noget hæsligt bras. Den handler som mandskabet på en olieboreplatform, der midt under en tropisk storm må bekæmpe et monster, hvis levested er blevet forstyrret. Peter Atencio har instrueret, og William Forsythe, Serah D'Laine og Art LaFleur er blandt de medvirkende. THE RIG udkommer på dvd den 5. oktober i USA fra Anchor Bay Entertainment. Kilde: Dread Central

8 kommentarer:

 1. hmmm...er det en remake???mener at kunne huske en film fra firserne som handlede om det samme...kan dog ik lige huske hvad den hedder

  SvarSlet
 2. Tror ikke det er et remake, men plottet kan minde om THE INTRUDER WITHIN, en tv-film fra 1981. Du kan læse Uncuts anmeldelse her.

  SvarSlet
 3. Og i 1990'erne fik vi "Proteus" / "Dødens platform" (1995), en filmatisering af John Brosnans roman, om nogle smuglere, der på en olieboringsplatform må dyste med en muteret haj.

  SvarSlet
 4. Jeg synes også at kunne huske endnu en platforms-gyser, men har endnu ikke fået gravet den frem. Men lidt søgning gav denne her: THE DEVIL'S TATTOO (eller GHOST RIG) fra 2003, hvor vi er ude i sådan noget Carpenter/THE THING-agtigt noget med et væsen, der overtager folks kroppe.

  SvarSlet
 5. "La cité des enfants perdus" / "De fortabte børns by" (1995) handler om en olieboringsplatform beboet af en gal videnskabsmand, der kidnapper børn for at stjæle deres drømme. Den klassificeres normalt som fantasy eller science fiction, men har et markant mareridtselement og var nomineret til en Saturn Award som bedste horrorfilm.

  SvarSlet
 6. Var der ikke også en film fra 70'erne om en boreplatform, der bliver besat af det onde, og angriber en lille by og dræber til højre og venstre??

  Haha, det BURDE have været sådan en film!

  SvarSlet
 7. Ah, det kunne være ATTACK OF THE MUTANT OIL RIG eller måske endda KILLER OIL RIGS FROM OUTER SPACE?

  SvarSlet
 8. Haha. Yeah, en af dem. LMAO.

  SvarSlet