mandag den 4. oktober 2010

Gysere i strid modvind i biografen

Hele fire gysere havde premiere i de amerikanske biografer i denne weekend og de klarede sig alle temmelig dårligt, hvis man skal tro de foreløbige prognoser. Folk ville hellere ind og se David Finchers Facebook-film THE SOCIAL NETWORK, Zack Snyders computer-animerede ugler i LEGEND OF THE GUARDIANS: THE OWLS OF GA'HOOLE og Oliver Stones finanskrise-drama WALL STREET: MONEY NEVER SLEEPS (de to sidstnævnte film havde endda premiere sidste weekend).

Blandt gyserne er det underligt nok en "ældgammel" film, der klarer sig bedst. Det er Christian Alvarts CASE 39, der blev indspillet helt tilbage i 2006. Herhjemme er den ude på dvd, men Paramount ville åbenbart lige give den en runde i de amerikanske biografer efter at have samlet støv længe. 5.350.000 dollar omsatte den for på 2211 lærreder. Det rækker til en syvendeplads på hitlisten. Lige efter kommer Matt Reeves' med spænding ventede remake af den svenske LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN. Den skuffede med en omsætning på 5.300.000 dollar på 2020 lærreder.

Langt nede på listen finder man Dean Taylors slasher CHAIN LETTER, der ikke kunne præstere mere end 143,000 dollar på 406 lærreder. Og endnu længere nede ligger Adam Greens HATCHET II, der vises ucensureret i de amerikanske biffer. Kun 68 biografer er med på den vogn, og det præger den alt andet end imponerende omsætning på 62.000 dollar.

Det hører med til historien, at horror-publikummet over there stadig har mulighed for at gå ind og se DEVIL, RESIDENT EVIL: AFTERLIFE 3D, THE LAST EXORCISM, ECLIPSE og PIRANHA 3D. Kilde: Box Office Mojo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar