onsdag den 8. december 2010

Japansk PARANORMAL ACTIVITY på dvd

Ifølge Play.com udkommer PARANORMAL ACTIVITY 2: TOKYO NIGHT (eller PARANÔMARU AKUTIBITI DAI-2-SHOU: TOKYO NIGHT, som den i virkeligheden hedder) på dvd i England den 28. februar 2011.

6 kommentarer:

 1. Jeg forsøger at finde den engelske dvd, men den lader til at være pist væk. Og der er åbenbart kommet en dansk lejeudgave, men jeg kan ikke finde en salgskassette nogen steder, og end ikke en brugt leje-dvd. Er der nogen, der kan fortælle, om den i det hele taget er ude på dansk købe-dvd?

  SvarSlet
 2. Jeg tror faktisk, at der aldrig nåede at komme en engelsk dvd. Måske droppede de den igen. Ifølge det danske filmselskabs hjemmeside, så er der kun kommet en leje-dvd her i landet. Men man kan få en tysk dvd.

  SvarSlet
 3. Tak, Søren. Jeg kan godt forestille mig, du har ret mht. den engelske DVD. Jeg har ikke kunnet finde den anført nogen som helst steder. På Amazon UK har de et par ex af en italiensk udgivelse, og jeg har fundet en fra Taiwan på eBay (og i øvrigt også den tyske). Men ingen af dem har engelske undertekster og mine dage med utekstede film på sjove sprog er vist ovre. Jeg checkede Blockbusters webbutik, men selvom den står anført, kan man ikke købe den. Måske kommer den senere, når de er færdige med at leje den ud.

  SvarSlet
 4. Jeg har netop opdaget, at BB har sat den til salg i deres internetbutik (der står ikke, hvor mange de har) og har selv bestilt den. Den koster 40,- + porto.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt. Og herligt, at du har fået fat på den. Jeg bestilte også de amk del 2 og 3, som jeg ikke havde.

   Slet