tirsdag den 4. januar 2011

AWE udgiver PROFONDO ROSSO igen

Another World Entertainment har tidligere udgivet Dario Argentos PROFONDO ROSSO (eller DEEP RED) på en dobbelt-dvd med den komplette engelsksprogede internationale version og den længere uklippede italienske 'director's cut'-version. Til februar kommer den så igen som en enkelt-disc, der vil indeholde den internationale version. Coveret er ganske stilfuldt.

14 kommentarer:

 1. Well, kan kun på det varmeste anbefale, at man får fat på deres 2-disc-udgivelse. Bl.a. fordi man jo her finder det fremragende kommentarspor:)

  Men det til side, så er dette cover altså ret cool. En skam der lige skulle smides et Tarantino-citat ind - oh well, der skal jo sælges film;)

  SvarSlet
 2. Findes der film, Tarantino har udtalt sig om uden begejstring?

  SvarSlet
 3. @ Nicolas: haha:) Well, som distributør kan man næsten altid fiske et Tarantino-citat op af hatten - eller andre 'Tarantino'-salgstrick. Se blot den kommende udgivelse fra NTC af Body Count: http://www.ntcfilm.dk/info.php?id=769. Tja, har aldrig set filmen, så måske det er rigtigt ... må ... hellere ... køøøøbe ...!!!

  Her er lige Tarantinos favoritfilm fra 2010, hvis det skulle have interesse: http://www.tarantino.info/2011/01/03/quentins-favorite-movies-of-2010/

  SvarSlet
 4. Men det er sgu da lettere forvirrende, at AWE skifter titel på filmen! Den første DVD bruger både den danske og italienske titel, og nu skifter man altså til den engelske. o_O

  Jeg er sikker på, der nok skal være de fans, der ikke er helt inde i Argento og alternativ-titel-helvedet, som kommer til at købe begge udgaver, fordi de tror, der er tale om to forskellige film.

  SvarSlet
 5. Det er det samme 'trick', Mya Communication bruger til de gamle NoShame-titler.
  Fx kaldes LO STRANO VIZIO DELLA SIGNORA WARDH for BLADE OF THE RIPPER i Mya-udgaven, hvorimod de før havde oversat den direkte hos NoShame.

  SvarSlet
 6. Nu tvivler jeg på, at AWE er ude på at snyde folk. Det her ligner en genudgivelse, der formentlig koster det halve af den oprindelige udgave (uden at jeg har set en pris endnu). Og da den sikkert kommer til at ligge i dyngerne ude i supermarkederne, er en engelsk titel nok meget smart.

  SvarSlet
 7. Du har ret, Søren, prisen bliver if. AWEs' FB-side en 50'er. Jeg er sikker på, at de ikke ligefrem vil snyde folk, men det er helt klart udelukkende en udgivelse, der kun kommer til at eksistere for at tjene penge på den. Derfor også den engelske titel. Film med "underlige" Italienske titler som "Profondo Rosso" sælger sikkert ikke til mainstream-horror-publikummet.

  SvarSlet
 8. ... tja, hvis man endelig skal lave et 'dobbelt-køb' (hvilket jeg tvivler på sker for ret mange, hvis nogen overhovedet) er det bestemt langt fra den værste titel at have to af:)

  Ang. mer-salg pga. den engelske titel, ja så skulle AWE nok også have skruet et mere 'moderne'-udseende cover art sammen (selvom Tarantino-citatet selvfølgelig opvejer dette en smule). Men ja, der er nok flere knaster i "Deep Red" end "Profondo Rosso". Men hey, flere penge i kassen til AWE, betyder vel blot flere nye titler i kataloget - so go for it;)

  SvarSlet
 9. Her er jeg uenig. Jeg synes, det er fedt, at de laver dette "retro" (god, I hate that word!) agtige VHS-omslag. Arrow Video i UK har lavet mange af dem og de er blevet meget populære blandt horrorfans. Men okay, almen-danskerne vil jo helst have, at det ser "moderne" ud og gider ikke det gamle (selvom det er mere cool), så det kan da godt være, at der er så som så med om det hjælper på salget. Men fedt ser det sgu ud!

  Jeg synes så iø også, at Tarantino-citatet er noget skod. Arrow Video holder sig heldigvis langt væk fra citater på forsiderne.

  Søren har bragt mange af Arrows omslag, se fx her:
  http://gyserblog.blogspot.com/2009/05/makaber-dvd-udgivelse.html

  SvarSlet
 10. Jeg siger ikke, at de skulle lave et 'moderne' cover art - eller at det ville være mere cool. Jeg siger blot, at det nok ville hjælpe på noget mer-salg. Er bestemt også mere på 'retro'-coveret. Så ingen uenighed der my good sir. Jep, kender godt Arrows omslag - og de er ret labre de fleste af dem:)

  SvarSlet
 11. Hva'!? Vi er enige? o_O

  Nu havde jeg ellers lige lavet kaffe til at kunne klare en ophedet debat, der kunne løbe 15-20 indlæg ned (og få Søren til at stønne "Åh nej, nu ikke igen"), hvorefter den ene af os smækker døren og den anden råber "Sådan var det jo heller ikke ment!". LOL.

  Mht. coveret, så kunne jeg bestemt godt finde på at købe den nye DVD blot pga. omslaget. :D

  SvarSlet
 12. ... haha, jeg fornemmede det godt hr. Jack. Men vi må nok (desværre) udskyde slagsmålet:) Fik jeg forresten sagt, at jeg lige har dumpet et par flyttekasser med grimme, gamle ex-rentals? Nå, det havde sikkert ingen interesse alligevel ... cheers!

  SvarSlet
 13. ...du træder på tynd, tynd is! .>_<.

  Det der spøger man end ikke med! :-/

  LOL.

  SvarSlet
 14. AWE brugte, så vidt jeg er orienteret, sindssyge mængder af tid og penge på at lave deres oprindelige dvd-udgave af "Profondo Rosso". Den var virkelig flot, og det er synd, at supermarkedskunderne skal nøjes med en skrabet 1-disc version. Men jeg forstår godt, at AWE vil tjene nogle af pengene hjem!

  SvarSlet