mandag den 31. januar 2011

Gisp, der kommer også en WRONG TURN 4

Der er ingen retfærdighed til i denne verden... eller i hvert fald i Hollywood. Fox Home Entertainment synes åbenbart, at de har tjent penge nok på makværket WRONG TURN 3: LEFT FOR DEAD til, at de nu også vil lave en 4'er. Og de synes endda, at instruktøren Declan O'Brien gjorde det så godt sidst, at han får lov til at være med igen (eller måske var han bare dygtig nok til at lave 3'eren for ingen penge, at han er det mest sikre valg). Jamen dog... I det mindste skal den ikke laves i Bulgarien denne gang, men i Canada. Kilde: Bloody Disgusting

3 kommentarer:

  1. Wrong turn er bare nogle virkelig klamme film, og jeg kan alligevel ikke lade være med at se dem.. De er ikke engang særlig godt lavet? /:

    SvarSlet
  2. Jeg kan kun være enig i, at WRONG TURN-filmene er bizarre - og både 1'eren og 2'eren er god underholdning. Nu får vi se, når den næste ankommer.

    SvarSlet
  3. Jeg synes WRONG TURN 1 og 2 er wildt fede. Nogle gamle fans har det godt nok med at klage over, at de ikke er gode som i gamle dage, men jeg synes netop, at de rammer den gamle herlige splatterfilm-genre ganske glimrende.

    SvarSlet