lørdag den 8. januar 2011

H.P. Lovecrafts AT THE MOUNTAINS OF MADNESS vælter ud i nye udgaver

H.P. Lovecrafts AT THE MOUNTAINS OF MADNESS (eller VANVIDDETS BJERGE) har tidligere været udgivet på dansk af forlaget Interpresse, men den kan kun opdrives antikvarisk i dag. Den 27. januar genudgives bogen af Forlaget Zoom. Prisen bliver 69,95 kroner. Ifølge forlagets Facebook-side er der tale om den samme oversættelse som sidst. Jeg ved ikke hvem, der har lavet den flotte forside. Kilde: Horrorsiden
AT THE MOUNTAINS OF MADNESS er i øvrigt også kommet i en tegneserie-udgave fra forlaget Self Made Hero, tegnet af Ian Culbard:

5 kommentarer:

 1. Det er en rigtig god bog.Køb den vis i kan.
  Er der mennsker som har læst en bog som hedder z-wars.Det skulle være en zombi bog.HJÆLP

  SvarSlet
 2. Det må være World War Z - som er ganske anbefalelsesværdig :)

  I øvrigt ved jeg, at et dansk forlag så småt har øjnene på Culbards Lovecraft-tegneserie. Den er ganske fed.

  SvarSlet
 3. Martin Schjönningmandag, 10 januar, 2011

  World War Z af Max Brooks - en fiktiv dokumentar skrevet "efter den store zombiekrig". Den er faktisk ikke så meget en gyser, som den er et (særdeles vellykket) litterært genreeksperiment. Den er kun udkommet på amerikansk, men kan købes i Faraos, Fantask og den slags steder. Og så er den ved at blive filmatiseret, for et ikke helt ringe budget :P

  SvarSlet
 4. Martin Schjönningmandag, 10 januar, 2011

  Iøvrigt er Max søn af selveste Mel Brooks og Anne Bancroft, og har også skrevet den fiktive overlevelseshåndbog, The Zombie Survival Guide, og nogle småværker i forbindelse med den. Guiden bliver iøvrigt omtalt indirekte i WWZ, som noget værre lort :)

  SvarSlet
 5. Den nye VANVIDDETS BJERGE har været diskuteret en del ovre på Horrorsiden. Her bemærkes det, at forsiden intet har med indholdet at gøre - og det er selvfølgelig korrekt, selv om den rent grafisk er flot.

  Så skulle det være rigtigt, at oversættelsen er den samme som sidst, men at forlaget lige har løbet teksten igennem. Og så lokker Zoom med flere Cthulhu-udgivelser - og det i nye oversættelser. Sejt!

  SvarSlet