fredag den 21. januar 2011

Hvem er forfatteren bag den kommende THE VAMPIRE DIARIES-bog?

Jeg har endnu ikke set et eneste afsnit af THE VAMPIRE DIARIES-serien eller læst nogle af bøgerne - men jeg har lidt respekt for de fans, der følger med. Der er nemlig mange flere af dem, der søger efter informationer på denne blog end f.eks. TWILIGHT-fans (også TRUE BLOOD scorer højere end de skinnende vampyrer, men det er en helt anden historie).

Blandt THE VAMPIRE DIARIES-freaks er det et hidsigt debatemne, at der er stor forskel på bøgerne og TV-serien. Det skulle der blive rettet lidt op på i STEFAN'S DIARIES-trilogien, jeg før har nævnt. De første to bøger er nu ude på amerikansk og det nye er så, at de sandelig også kommer på dansk. Tellerup sender første bind, THE VAMPIRE DIARIES - STEFANS FORTÆLLING: OPRINDELSEN, på gaden 1. marts.

Det luskede er så, at disse bøger ikke er skrevet af L.J. Smith! Men det fremgår ikke af Tellerups forside - og det kan også være svært at afkode på de amerikanske forsider. Forfatteren har dem slet ikke med i sin bibliografi på den officielle hjemmeside, så det er ikke nødvendigvis en hemmelighed - men forlagene vil selvfølgelig gerne have langet nogle eksemplarer over disken.

Til gengæld er forfatteren snart klar med tredje og sidste bind i THE VAMPIRE DIARIES: THE RETURN-trilogien, nemlig MIDNIGHT, der udkommer i USA den 15. marts. Og derefter følger endnu en trilogi i serien, der skulle få hovedtitlen THE HUNTERS.

2 kommentarer:

  1. Jeg har også opsnuset denne information, og jeg har undret mig over.. hvorfor i alverdens står der på bogen, at det er L.J. Smith, når det netop ikke er? Og er der overhovedet nogen, der ved, hvem det så er?

    SvarSlet
  2. På den amerikanske udgave står der Based on the novels by L.J. Smith and the TV series developed by Kevin Williamson & Julie Plec. Det ville have været fair, hvis den danske forside havde en lignende tekst. Hvem den virkelige forfatter er, har jeg ikke kunnet opspore.

    SvarSlet