søndag den 13. februar 2011

TV2 Zulu viser hele sæson 3 af TRUE BLOOD på en gang

Mange har ventet spændt på, at sæson 3 af TRUE BLOOD skulle dukke op på TV2 Zulu. Det sker søndag den 27. februar og man kan godt glæde sig til en hel dags bloddryppende underholdning. Kanalen viser nemlig alle 12 afsnit af sæson 3 på en og samme dag. Første afsnit starter kl. 12.00 og så går det ellers derudaf i knap 12 timer.

11 kommentarer:

 1. Ved du mon om de har tænkt sig at genudsende sæson 3, da jeg netop for 15 min siden opdagede at de bare kørte løs på Zulu, og med kun 3 afsnit tilbage så er det lidt sent at føjge med...
  Super blog i øvrigt, mit første besøg!

  SvarSlet
 2. Når en TV-kanal køber en serie, følger der som regel en eller flere genudsendelser med i pakken. Så TRUE BLOOD sæson 3 dukker formentlig op på Zulu igen på et tidspunkt. Om det så bliver som endnu en maraton-visning eller en fast aften om ugen ved jeg pt. ikke.

  Tak for roserne - kig endelig forbi en anden gang.

  SvarSlet
 3. Hej Søren. Nu har jeg siddet de sidst 3 søndage og slugt 3x12 timer af TRUE BLOOD......forsømt min mand og 2 børn.Det er klart den bedste serie jeg nogen sinde har set og intet har tidligere fanget mig i sådan et omfang. Kan afslør at for at få "det hele med" måtte jeg forbi det lokale biblotek for at låne bøgerne og er nu igang med nr 3 i serien....på trode af at jeg ALDRIG tidligere har åbnet en bog. Nu venter jeg så med længsel på sæson 4......Ved man om det bliver i år eller til næste år den kommer til DK. Ellers tak for en Fantastisk Blog. vh Karina

  SvarSlet
 4. Hej Karina. Mange tak for de pæne ord. Ja, TRUE BLOOD er virkelig en fænomenalt underholdende serie (og jeg har endda ikke set sæson 3 endnu). Og bøgerne er i det store hele rigtig sjov læsning.

  TRUE BLOOD sæson 4 får formentlig TV-premiere i USA den 12. juni eller deromkring. Herhjemme skal den nok lige forbi Canal+, før den bliver sluppet fri på de mere tilgængelige kanaler. Så det bliver nok først til næste år, at den kommer på Zulu (hvis de stadig er interesseret i at købe den).

  Indtil da har du endnu tre bøger på dansk at glæde dig til og bog nr. 7 udkommer sidst i marts.

  SvarSlet
 5. Jeg skrev til Zulu i slutningen af januar og fik besked om at de havde licens fra februar, men at jeg måtte holde øje med tv-oversigten.
  Jeg kan simpelthen ikke forstå at de ikke reklamerer mere for seriens 3. sæson hvis de mener der er for få seere...
  Glæder mig til bog nr. 7, har forudbestilt hos min boghandler....

  SvarSlet
 6. Tja, nu skal Zulu næppe regne med at få gode seertal på udenlandske serier - næsten uanset hvad de gør. Det er virkelig en smal kanal.

  SvarSlet
 7. Jeg er enig i Bonnie Horsteds kommentar. Det er rigtig ærgerligt at I ikke reklamerer mere for de serier, der kommer. Jeg har selv holdt udkig efter True Bloods sæson tre hele efteråret 2010 og blev til sidst træt af at se efter. Og så opdager jeg nu, at I netop har sendt hele sæson tre i søndags. Please, I må altså godt blive bedre til at synliggøre nye sæsoner - det ville give flere seere. Jeg kender flere i min omgangskreds, der også gerne ville have set den. Mvh. Anette, fan af True Blood

  SvarSlet
 8. Dejligt at der er et sted, hvor man kan få svar på sine ubesvarede spørgsmål.
  Jeg har også med stor glæde fulgt alle tre sæsoner af True Blood og er ligesom Janni her ovenfor gået glip af et par af afsnittene i sæson 3, hvilket er brandærgerligt, når man har slugt hvert minut råt. Man mangler ligesom noget...
  Skulle der mon være et sted hvor man kan se de manglende afsnit på nettet...?
  Glæder mig meget til sæson 4!

  SvarSlet
 9. @Anonym #1:
  Hvem er det lige du taler til, når du skriver: "Please, I må altså godt blive bedre til at synliggøre nye sæsoner"?? Det her er jo ikke TV2's hjemmeside, men Sørens private horror-blog. LOL. Det ville nok give mere resultat, hvis du sendte kommentaren til TV2 Zulu.

  SvarSlet
 10. Det vil da bare være super, hvis TV2 Zulu læste med på bloggen... så kunne det være at de fik et par tip, der gav flere seere. Eller hvorfor ikke bare springe ud i det og lave en kanal, der hedder TV2 Horror - eller er det rædselsvækkende nok i årevis at sende VILD MED DANS eller HVEM VIL VÆRE MILLIONÆR?

  Hvor man kan se TRUE BLOOD på nettet, må man selv grave frem. De fleste steder vil det nemlig ikke være på legal vis, at man får hul igennem. Men sæson 3 kommer på dvd engang i maj - og under alle omstændigheder kommer serien nok igen på Zulu.

  SvarSlet
 11. Et par afsnit af HVEM VIL VÆRE MILLIONÆR kun med horrorspørgsmål ville da være ok... Eller hvad med VILD MED HORROR med dansediscipliner som vampyrvals, zombieslowfox og terrortango... Jeg ville gerne høre Jens Werner sige "Ja, det var virkelig uhyggeligt, du får et stort 7 tal..."

  SvarSlet