fredag den 11. marts 2011

PROM NIGHT-box på vej fra Atlantic Film

Svenske Atlantic Film pusler med at udgive en box med de fire originale PROM NIGHT-gysere. Indtil videre er det sparsomt med detaljerne omkring billedformat, undertekster og den slags, som film-freaks går op i - men det skal nok komme frem. Udgivelsesdatoen skulle være den 18. maj. Vi må da håbe, at boxen også kommer til Danmark - eller i det hele taget udkommer. For mere end et år siden skrev jeg om en THE STEPFATHER-box fra svenske Noble Entertainment - og den venter vi stadig på.

6 kommentarer:

 1. Den første Prom Night er i hvert fald ganske underholdende.

  Og så er det som sædvanlig et dejligt ripoff-cover fra Atlantic Film: billedet af Jamie Lee Curtis er fra Halloween H20-coveret. Jeg ved ikke hvor de har lånt kniven henne.

  http://www.laserdisken.dk/html/visvare.dna?vare=46333

  SvarSlet
 2. Filmselskabet skriver godt nok på deres hjemmeside, at det ikke er det endelige cover - men det ser nu meget færdigt ud i mine øjne, også selv om de har stjålet motivet.

  SvarSlet
 3. Det er dog ikke så galt som Panoramas danske plakat til Steve Miners "House" (1986), hvor de brugte et foto fra en af Skolepigesex-filmene!

  SvarSlet
 4. Barbano--> Du har ikk tilfældigvis et billede af den plakat? Jeg tror kun, jeg har set det danske videocover.

  SvarSlet
 5. Jeg har plakatmotivet i min samling som et såkaldt press-sheet i A4-format.

  SvarSlet
 6. @Jens Erik: Danish Ex-rental VHS Appreciation Group (DEVAG) har i dag postet vhs-omslaget, der også bruger Skolepigesex-billedet, på sin Facebook-side.

  SvarSlet