fredag den 11. marts 2011

Så sker det: A SERBIAN FILM er på vej med danske undertekster

Sig ikke, at det er spild af tid at surfe rundt på tilfældige hjemmesider på jagt efter nyheder... for denne lidt opsigtsvækkende nyhed har jeg netop fundet ved en tilfældighed. Det svenske filmselskab Cinematic Vision udgiver Srdjan Spasojevics brutale A SERBIAN FILM på dvd og Blu-ray den 30. marts. Og der vil være danske undertekster på! Om det så er den komplette og ucensurerede version må tiden vise. Og da Cinematic Vision indtil videre ikke ser ud til at have så mange af deres titler ude på det danske marked, skal det blive spændende at se om denne rent faktisk dukker op herhjemme.

8 kommentarer:

 1. Lovefilm har den stående til premiere 10. maj herhjemme :o)
  http://www.lovefilm.dk/film/A-Serbian-Film/155151/

  SvarSlet
 2. Hehe, der er ellers ikke meget "love" i den film. ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg fandt også den dato i går på Lovefilm, men det var umiddelbart det eneste sted, den stod. Må holde øje med de andre forhandlere de kommende uger.

  SvarSlet
 4. Gad vide hvorfor de er så bange for at vi skal se den Ultra Brutale udgave af den, den har jo kunne købes på Amazon.co.uk i lang tid, men da jeg er lidt hardcore, så vil jeg hellere have den ucensurerede :oD

  SvarSlet
 5. Kewl! Tak for nyheden. Jeg havde godt hørt rygter om, at nogle svenskere havde købt rettighederne, men jeg havde ingen idé om, at udgivelsen var så tæt på.

  A SERBIAN FILM bliver iøvrigt også vist på CPH: Pix i næste måned. Jeg skal selv helt sikkert ind og se, hvordan den tager sig ud sammen med et stort, dansk publikum - om det bliver en skandaleforestilling med indtil flere døde, sårede og opkast i popcornbægrene. :-)

  SvarSlet
 6. Jason Meredith foromtalte allerede den svenske DVD i december og skrev en (god) anmeldelse, som ligger her.

  SvarSlet
 7. Jack: Tak for linket til den velskrevne og interessante anmeldelse.

  SvarSlet
 8. @Nicolai, Det var så lidt. Jasons blog er en sjældent velskrevet oase i det morads af dårlige og ligegyldige filmomtaler, som Cyberspace desværre for en stor dels vedkommende flyder over med. Jeg kan kun anbefale, at man checker hans andre anmeldelser også. :D

  SvarSlet