søndag den 17. april 2011

Blodfattigt blad med vampyrplakater

Jeg fik et tip om, at man nu kunne købe et blad med vampyrplakater. En tur i en kiosk afslørede, at det var et nummer af VI UNGE POSTERS. På forsiden annonceres, at man får 20 plakater med "de sejeste og smukkeste vampyrer". Jeg købte et eksemplar og har nu flået hæfteklammerne ud af det for at kigge nærmere på billederne.

16 af plakaterne er cirka i A3-størrelse. Underligt nok er der ikke en vampyr på den første plakat - her får man en solformørkelse. På bagsiden er der et billede af karakteren Jane fra TWILIGHT-serien - et medlem af Volturi-klanen. På plakaten staves dette "Vulturi", så man fornemmer lidt, at der ikke er blevet ofret mange redaktionelle kræfter på dette blad.

Blandt de små plakater er der fem mere fra TWILIGHT, tre fra THE VAMPIRE DIARIES, fire fra TRUE BLOOD og to fra INTERVIEW WITH THE VAMPIRE. Kun på et par af TRUE BLOOD-plakaterne samt på de to fra INTERVIEW WITH THE VAMPIRE får man rigtig vampyr-stemning med hugtænder og det hele. Endelig er der fire plakater i A2-størrelse, men de er mere kedelige end de små plakater.

Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke er i målgruppen til dette produkt, men jeg skulle lige se. Og på forsiden finder man endda hele otte flagermus, så der stræbes dog efter en smule horror-stemning. Dette ødelægges så, når man læser velkomst-teksten fra bladets redaktion: "Hej søde piger. Så er det tid til et nyt VI UNGE POSTERS, og denne gang er det fyldt med lækre vampyrer. Det kan godt være, at de er døde, men de er stadig vildt pæne, ik'?".

Ikke alene er dette et ligegyldigt produkt - redaktionen gider end ikke at behandle sine læsere med respekt. Og hvis man skriver til dem som om de alle var syv år gamle, så er det lidt underligt, at plakater fra TRUE BLOOD og INTERVIEW WITH THE VAMPIRE har fundet vej til bladet - det er trods alt noget, der henvender til et mere modent publikum.

6 kommentarer:

 1. Vi unge har i øvrigt også en video liggende, hvor man kan se et pigeværelse, der 100 % er viet til Twilight: Det sejeste Twilight-værelse.

  SvarSlet
 2. Herligt indlæg. Læs med i næste uge hvor Søren anmelder Sirenes nye test; "Hvilken "Twilight"-vampyr vil helst sætte tænderne i dig?"

  Niels: Spooky shit! Det minder mig om denne Alan Partridge-episode:
  http://www.youtube.com/watch?v=-OrAGZru4As

  SvarSlet
 3. Hvis der bare er en plakat med Eric Northman. Så jeg er på.

  SvarSlet
 4. En af de store plakater er med Eric.

  SvarSlet
 5. hvilken kiosk jeg var i 2 forsællige kiosker ingen af kendte noget til vi unge posters de havde kun vi unge og bi unge story

  SvarSlet
 6. Jeg ved slet ikke om bladet udkommer længere - og hvis det gør, så er det formentlig proppet med Justin Bieber-plakater. Men gamle numre kan vist købes via shoppen på Vi unges hjemmeside: http://www.viunge.dk/

  SvarSlet