fredag den 22. april 2011

Dario Argentos TENEBRAE udkommer med kommentarlydspor af Thomas Rostock

Engelske Arrow Films fortsætter deres deluxe-udgivelser af Dario Argentos film med en af instruktørens bedste gysere, nemlig TENEBRAE. Den udkommer på dvd og Blu-ray den 13. juni, og som altid fra Arrow får man bunker af ekstramateriale. Hele to kommentarlydspor er med på skiven - det ene af forfatterne og journalisterne Kim Newman og Alan Jones - det andet af vores egen lokale Argento-ekspert, nemlig Thomas Rostock. Så er der diverse dokumentarer og interview - bl.a. med fokus på musikken. En booklet og et cover med forskellige forsider er også med i pakken. Det lyder som et must!

7 kommentarer:

 1. Wow, så kan det vist ikke blive mere ultimativt!

  SvarSlet
 2. Skønt. Den er blandt mine favorit gialli og soundtracket er fantastisk. Jeg har haft svært ved at finde on-airs udgivelse af Tenebrae, så jeg må nok have fat i denne.

  SvarSlet
 3. Jeg vil under alle omstændigheder satse på Arrows dvd, men man kan få On-Air-Videos udgave i bl.a. DVD City i København til 24,95 kroner. Ifølge deres hjemmeside har de mere end 20 styk på lager.

  SvarSlet
 4. ... super cool - lyder dælme som en laber udgivelse! Rostocks kommentarspor på AWE-udgivelsen af 'Profondo Rosso' var jo intet mindre end fremragende. AWE burde spytte 'Tenebrae' ud as well, men måske andre sidder med rettighederne i DK - vel sagtens On-Air?

  SvarSlet
 5. Det blir så spændende at se, om den bliver uklippet. On-Air-dvd'en er en af de eneste dvd-udgaver, hvor der ikke mangler noget.

  SvarSlet
 6. @Bjarke: Jeg er ikke selv den store forbruger af kommentarlydspor (mest fordi det er tidkrævende), men dette bliver nok et af dem, jeg giver en chance. Og det er nok On-Air-Video, der sidder på rettighederne i DK, men sådan nogle udløber vel på et tidspunkt?

  @Jack: Der er andre fans, der har spurgt om dette på Arrows forum, men vi mangler stadig at få et krystalklart svar.

  SvarSlet
 7. @ Søren: Det er også sjældent, at jeg frivilligt "ser" et kommentarspor til ende. Det er, som du skriver tidskrævende, men mest fordi det ofte ender med at blive lidt løst sludder og sladder. Men Rostock-sporet på 'Profondo Rosso' er veltimet, velinformeret, åbner filmen op og er interessant hele vejen. AWE burde fremtrylle det i nedskreven form.

  SvarSlet