torsdag den 14. april 2011

Svensk online-forhandler nægter at sælge A SERBIAN FILM - det er "våldsporr"

Der er åbenbart en voldsom debat i Sverige i øjeblikket om Srdjan Spasojevics kontroversielle og grænseoverskridende A SERBIAN FILM. Online-forhandleren Discshop har ganske enkelt fjernet den fra sortimentet. Butikken skriver: "Vi vill inte censurera och bestämma vad folk får se, men Discshops policy är att inte sälja filmer som innehåller våldsporr, barnporr eller filmer som helt enkelt är stämplade som vuxenfilmer, d.v.s porrfilm. Detta är en policy som ägarna har tagit och that's it ... Alltså fick A Serbian Film falla från sortimentet".

Butikken henviser altså til deres egne retningslinjer og mener ikke, at de udøver censur. En af deres kunder bemærker, at Discshop så ikke har nogen problemer med at sælge Ruggero Deodatos CANNIBAL HOLOCAUST, hvor dyr bliver slagtet for åbent kamera. Og sjovt nok, så har de kunder, der havde forudbestilt filmen hos Discshop, fået den tilsendt.

Ginza har heller ikke A SERBIAN FILM på programmet, og jeg kan ikke finde den på den svenske udgave af CDON. Og vi har altså at gøre med en film, der ikke er forbudt i Sverige. Vi får se om vi får den samme ballade, når filmen udkommer i Danmark den 31. maj.

1 kommentar:

  1. Man kunne faktisk godt bestille både BD og dvd hos CDON, før de udkom. Men nu er de på mystisk vis forsvundet fuldstændigt fra sortimentet igen. Måske de har fået kolde fødder?

    Svenske subdvd.com sælger dog stadigvæk begge dele.

    SvarSlet