onsdag den 18. maj 2011

SCREAM 5 rykker nærmere

Selv om SCREAM 4 ikke har imponeret i de amerikanske biografer, så har filmen klaret sig hæderligt på verdensplan. Det afslører Harvey Weinstein fra The Weinstein Company i et interview med MTV.

"Foreign [sales] are so strong that we'll do over $100 million worldwide. It's at $90 now, with about five or six major countries to go and a lot of small ones. We'll probably do $110 million. I wish it would have been better domestically. But it's not the worst thing in the world that's ever happened", siger Weinstein, der i øjeblikket er til filmfestival i Cannes.

"I'm sure [director Wes Craven is] going to do a sequel", understregede han. Så måske ender det med, at vi får en SCREAM 5 (og senere hen måske en SCREAM 6, da tanken var at lave en trilogi, nu hvor man alligevel gik i gang med at genoplive serien).

7 kommentarer:

 1. Jeg har haft en lille afstemning kørende om SCREAM-filmene. Spørgsmålet var:

  Er det en god ide at lave flere film i SCREAM-serien?

  Og resultatet blev følgende:

  * Ja, hit med 5'eren og 6'eren! SCREAM-filmene er for seje. 16 stemmer.

  * Ja, men det må være nok med en enkelt film mere. 6 stemmer.

  * Ja, men så skal de finde en anden instruktør end Wes Craven. 2 stemmer.

  * Nej, SCREAM er noget bras. 21 stemmer.

  * Jeg har ikke set nogle af SCREAM-filmene. 4 stemmer.

  49 deltog. Resultat er næsten fifty-fifty med et lille flertal, der gerne vil have mere SCREAM.

  SvarSlet
 2. Ja, der bliver nød til at komme en scream 5 og 6. Jeg så 4´eren i biografen og det var den første jeg så i biografen for jeg var kun en baby da den første Scream kom ud, så jeg hungrer efter at se nogen flere på storskærm.
  Wes Craven skal selfølgelig også instruere og det skal også være det originale cast.

  SvarSlet
 3. Der er endnu ikke kommet noget konkret om en eventuel 5'er, men det kan da være...

  SvarSlet
 4. HAR LØST TIL AT SE MERE OG MERE

  SvarSlet
 5. Det seneste fra USA var, at man måske ville lave en SCREAM-TV-serie. Men nu får vi se...

  SvarSlet
 6. jeg elsker Scream filmene og jeg vil godt have en femmer jeg syntes at filmene ikke er færdige før Sydney Prescott er død og mig og min bror syntes at hvis der skal laves flere film så skal de prøve med en ny instruktør og favoritten er helt klart Michael Bay som har lavet Friday The 13th og Texas Chainsaw Massacre

  SvarSlet
 7. Som nævnt i en af mine tidligere kommentarer, så var det seneste fra USA, at SCREAM måske kunne blive til en TV-serie - men det synes jeg ikke, at der siden er kommet så meget mere om. Nu får vi se...

  Mht. FRIDAY THE 13TH og THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE, så var det tyske Marcus Nispel, der instruerede dem, mens Michael Bay var en af producenterne. Det kunne under alle omstændigheder være spændende med en anden instruktør på SCREAM-serien, men det er selvfølgelig en hypotetisk diskussion, hvis der ikke kommer flere film.

  SvarSlet