onsdag den 29. juni 2011

Den nye FRIGHT NIGHT rykker nærmere

Reklame-trommerne buldrer mere og mere, efterhånden som premieren på genindspilningen af FRIGHT NIGHT rykker nærmere. Amerikanerne får filmen den 19. august, mens englænderne kan se den fra den 2. september. Og det er netop i England, at man nu gør reklame med disse fire plakater af filmens hovedpersoner - spillet af Colin Farrell, Imogen Potts, Anton Yelchin og David Tennant.
Herhjemme kommer FRIGHT NIGHT først den 15. september, men den er måske værd at vente på. I hvert fald er den så blodig, at den har fået en R-rating i USA - og det er altid noget med en ny vampyrfilm, der ikke er en del af TWILIGHT-serien. Kilde: Empire

6 kommentarer:

 1. Åh, den glæder jeg mig til at se. Syntes den originale Fright Night var pænt scary da jeg så den de første par gange. Har dog set den igen for nyligt og var pænt skuffet over effekterne - man er vel blevet forvent :-=

  SvarSlet
 2. Det bliver interessant. Synes at originalen er en af 80'er mest morsomme vampyrfilm. Hvem spiller Roddy McDowells rolle i den nye?? det er vel ikke den unge fnøs på billedet??
  Ubegribeligt.

  SvarSlet
 3. Det gør David Tennant - den sidste af plakaterne.

  SvarSlet
 4. Uha da da, han ser alt for hip ud og slet ikke så (u)hyggelig som Roddy McDowells Peter Vincent... men det skal nok blive interessant.

  SvarSlet
 5. David Tennant lyder som et glimrende valg!

  SvarSlet
 6. Originalen er hysterisk morsom, så glæder mig til at se Colin Farrell fylde det ud.

  SvarSlet