mandag den 6. juni 2011

Godt nyt til Sookie-fans: Nu udkommer de sidste TRUE BLOOD-bøger på dansk

Så er der godt nyt til alle, der elsker Charlaine Harris' Sookie Stackhouse/Southern Vampire/TRUE BLOOD-bøger. Forlaget Lindhardt og Ringhof, der indtil videre har udgivet syv af bøgerne på dansk, vil også sende de næste fire bind i serien ud på markedet.

Man skal dog væbne sig med lidt tålmodighed, men så vil man til gengæld få en stor dosis Sookie. Til januar udkommer bind 8 og 9 (FROM DEAD TO WORSE og DEAD AND GONE), mens bind 10 og 11 (DEAD IN THE FAMILY og DEAD RECKONING) udkommer til marts. De danske titler kendes endnu ikke.

16 kommentarer:

 1. Ja, sådan er det. Du må læse noget andet imens - eller kaste dig over dem på engelsk.

  SvarSlet
 2. Ej! Der blev jeg godt nok lige ked af det, har lige læst 7'eren i dag, og så skal man vente helt til januar for at læse den næste på dansk !
  Suk.....

  :(

  SvarSlet
 3. Alternativet er værre. Forlaget kunne have besluttet sig for ikke at udgive flere.

  SvarSlet
 4. ØØØØØvvv. Jeg læste bog 7 samme dag den kom ud og har lige set 3 sæson a serie færdig i går.
  Tror jeg på læse dem på engelsk indtil de kommer så, ellers dør jeg da langsomt ^^
  Tak søren for din opdatering, det er super fedt du gider :)

  SvarSlet
 5. Gud, hvor er det dog rart!!
  Kastede mig selv over de engelske, da jeg ikke kunne finde noget nyt om at bog 8, 9 osv, udkom på dansk - tusinde tak for den gode nyhed, at man nu også kan læse dem på dansk om et lille halvt år!

  SvarSlet
 6. Det var da rart! Jeg er først for nylig kommet i besiddelse af Alle Sammen Døde, som jeg endnu er i gang med, men jeg var godt nok nervøs for, at de ville cutte udgivelserne efter den! Er det 12 bøger, der er i alt?

  SvarSlet
 7. 11 romaner og en novellesamling - men der er ingen meldinger om, at sidstnævnte bliver oversat til dansk.

  SvarSlet
 8. Så de fire, der bliver udgivet hhv. januar og marts, er de fire sidste i serien?

  SvarSlet
 9. Nej, der skulle udkomme en bog nr. 12 på amerikansk i maj måned. Det kunne så meget vel vise sig at være den sidste bog i serien, da Charlaine Harris også gerne vil skrive andre ting (det gør hun så også, men hun føler vist, at Sookie-bøgerne har overtaget hendes liv).

  SvarSlet
 10. Det er stadig skidt af forlaget, at der går så lang tid med en oversættelse af så kort en bog. Hvis det forlag havde stoppet med at udgive dem på dansk - ville et andet bare have købt retten til det.
  Det er højst sandsynligt så de får solgt bøgerne, i stedet for at de bliver lånt ud til folk på biblioteket.
  De har nu et halvt år til at samle fans, og gøre folk utålmodige - dvs. at man ikke gider vente på biblioteket når den så kommer - men går ud og køber den i stedet = flere penge i kassen til forlaget..

  SvarSlet
 11. Min mavefornemmelse siger mig, at bøgerne har solgt OK, men ikke imponerende i Danmark. Derfor er det ikke så underligt, at forlaget lige ser tiden an, før de beslutter sig for at udgive flere.

  Hvis forlaget havde droppet serien, fordi den solgte elendigt, ville det være rigtig dumt af et andet forlag at kaste sig over den.

  Nu kommer der under alle omstændigheder fire bøger i løbet af meget kort tid. Om det så er bibliotekerne eller almindelige læsere, der køber bøgerne er vel i sidste ende ikke så afgørende - uanset hvad skal der langes nogle eksemplarer over disken, før forlaget tør satse på endnu flere titler.

  SvarSlet
 12. Jeg ville ønske jeg havde så mange penge så jeg kunne købe flere af bøgerne altså af de samme bøger bare for at støtte sagen... bare så alle bøgerne bliver oversat til dansk... det er lidt ufedt at have kun nogen af dem på dansk og resten på engelsk.. men F... jeg glæder mig til jan så jeg har nogle nye at læsse igen :)

  SvarSlet
 13. Ved du hvornår i januar de kommer?

  SvarSlet