torsdag den 28. juli 2011

Vildt billig FRIDAY THE 13TH-box

Paramount Home Entertainment i USA har gennem de senere år udgivet deluxe dvd-udgaver af de første otte film i FRIDAY THE 13TH-serien (de film, de har rettighederne til). Den 4. oktober samler de så rub og stub i en box, hvor man ikke alene får filmene - der følger sandelig også en Jason-maske med. Oplaget er på bare 50.000 eksemplarer og de skal nok blive solgt - den vejledende udsalgspris for boxen er sølle 40 dollar. Kilde: Shock Till You Drop

8 kommentarer:

 1. Åh Gud....endnu en DVD udgivelse af Fredag den 13. filmene.....hvorfor fanden bliver de ved med at udgive det samme igen og igen bare i ny indpakning??? & så på DVD ??? Så kunne de jo lige så godt smide det ud på VHS og 8MM rulle når de nu er igang - det er fuldstændig vanvittig.

  Nej - se at få skidtet ud på blue-ray i fuld ucensureret pre-MPAA version - SÅ er der noget ved det.....Alt det andet her er bare gammel vin på ny flaske !!

  SvarSlet
 2. Rasmus Melgaardtorsdag, 28 juli, 2011

  Hej Søren

  Hvor har du fundet den henne? hvilken hjemmeside er den fra?

  Rasmus

  SvarSlet
 3. De har også afsløret, at resten af filmene endeligt kommer på Blu-ray i 2012. Desværre ser det ikke særligt sandsynligt ud, at man genudgiver del 3 i "rigtig 3D" eller genindsætter fraklippene i del 2 mv.

  SvarSlet
 4. Jeg har kun etteren på VHS og har netop checket dvdcompare.net for at se, hvilken udgave, jeg burde købe (på dvd) for at få den bedste udgave + mest muligt extra-materiale, men det er jo lige til at få hovedpine af, det der!!!

  SvarSlet
 5. Jeg har angivet Shock Till You Drop som kilde til nyheden, men de andre horror-sider som f.eks. FANGORIA og Dread Central har også skrevet om den - de har formentlig fået den samme pressemeddelelse. Selve boxen kan bestilles fra de sædvanlige forhandlere, går jeg ud fra, men jeg ved ikke om den er dukket op som forudbestilling nogle steder.

  SvarSlet
 6. @Jack: Den amerikanske deluxe-edition skulle have mest ekstramateriale, men ellers er det OK bare at købe den danske dvd - filmen er komplet og der er en fin lille dokumentar med.

  SvarSlet
 7. Tak, Søren. Jeg havde godt kigge på deluxe-udgaven med alle ekstra-lækkerierne. Men det betyder bare, at hvis jeg vil have en udgave af selve filmen, hvor hele billedet er med, er jeg også nødt til at købe en af de andre udgaver. Ifølge dvdcompare er billedet nemlig zoomet ind: "The picture is zoomed-in to 10.5%"
  >_<

  SvarSlet
 8. Jeg modtog mit eksemplar igår, og så den første... Nydelig æske, og som skrevet rimelig billig... Masken er desværre ikke i hvad man kan kalde "fuld størrelse", men er da en meget sjov gimmick... Alt i alt er jeg ganske godt tilfreds...

  SvarSlet