fredag den 29. juni 2012

Full Moon går Blu-ray-amok

Så er der godt nyt til fans af Full Moon-studiet og filmene fra Charles Band og hans slæng. Nu rykker de nemlig for alvor ud på Blu Ray-markedet - og det uden at glemme folk, der stadig ikke er hoppet på den blå bølge. SUBSPECIES (det er den med danske Anders Hove) og PUPPET MASTER er allerede ude på Blu-ray i USA, men den 18. september slår man til med de tre første PUPPET MASTER-film - både på Blu-ray og dvd. Man kan også købe pakker med alle tre film. Senere følger endnu flere titler. Spændende. Kilde: Dread Central

6 kommentarer:

 1. ...det er sgu cool...! Men vi mangler stadig en dansk release - jeg mener, selveste Radus hjemland bør da også udgive filmene :)

  SvarSlet
 2. Bjarke, jeg ved ikke, om du så det, men jeg postede forleden på "Danske horrorfans" på FB (og på en eller anden blog) om, hvor ironisk det netop er, at Anders Hoves horrorgenrefilm er fuldstændigt oversete i Danmark. Et par VHS-udgivelser i stilhed er det blevet til. Og samtidig er han kult i USA. Trist.

  SvarSlet
 3. Det ville da være cool med en dansk udgivelse af SUBSPECIES-filmene.

  SvarSlet
 4. Jack J: tror at jeg har overset den tråd, men er helt enig - det har vist også været vendt herinde før :)

  Har selv i lang tid undret mig over, at Hoves rolle i den serie har været så overset i dansk regi. Anyways, det kunne en dansk udgivelse måske rykke ved - og det er jo en oplagt udgivelse for AWE, men nu kender jeg ikke lige til rettigheder på filmene.

  SvarSlet
 5. Søren - så er det NU - du anskaffer dig en Blu-ray afspiller og opdager hvor fabelagtigt det rent faktisk er!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Rolig nu... Det kommer en dag. Har aldrig været på forkant med den slags. Fik cd-afspiller længe efter alle andre og det samme med videomaskine. Og var år om at opgradere til regionsfri dvd. Manjana, manjana...

   Slet