mandag den 3. september 2012

Dagens vildeste plakat: Part II

Den tyske horror-messe Weekend of Horrors, der foregår i Saalbau i Bottrop, præsenterer her plakaten for det næste arrangement, der foregår i weekenden den 2. til den 4. november. Som man nok kan fornemme, så er Doug Bradley fra HELLRAISER-filmene hovedgæsten, men ellers kan man bl.a. møde Shawnee Smith, Norman Reedus, Sean Patrick Flanery, Adrienne King, Amy Steel, Kane Hodder, Thom Mathews, Ken Foree, Lloyd Kaufman og mange andre.

12 kommentarer:

 1. Hvorfor kan man ikke lave den slags i Danmark?!!
  John D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu får vi i det mindste Blodig Weekend, men førhen har filmmesser haft det svært i Danmark - også selv om de bredt handlede om film og ikke bare om den fantastiske genre.

   Slet
 2. Blodig Weekend tåler vist ikke sammenligning...

  John D

  SvarSlet
  Svar
  1. Muligvis ikke, men det er nok noget i den kaliber, der er realistisk at lave i Danmark. Den er 10. gang, der er Weekend of Horrors i Tyskland, og den blev lanceret i 2005. Så det har taget tid, før den er nået op på sin nuværende størrelse.

   Slet
 3. Taget tid? Tjek programmet for den allerførste Weekend of Horrors i 2005 og kig så på Blodig Weekend!!

  John D

  SvarSlet
 4. Det er et meget imponerende program. Til gengæld var det lidt mere tyndbenet i 2006.

  Jeg ville selvfølgelig gerne have en filmmesse af den størrelse i Danmark, men når nu stort set ingen gad komme til f.eks. Collectormania, så bliver det nok en udfordring. Tror du på, at man kan samle publikum til det?

  SvarSlet
 5. Er helt enig med dig i at den slags ikke er muligt i Danmark. Ved ikke hvorfor danske genre-fans er så tunge. Synes bare at velmente arrangementer som Blodig Weekend er en yderst bleg afskygning af en genre-begivenhed. Selv er jeg sådan skruet sammen, at jeg hellere springer over end nøjes...

  John D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dog en kedelig holdning, John D, på den måde er du jo selv en del af problemet. Jeg vil hermed opfordre alle horrorfans i København til at bakke op om Blodig Weekend!

   Slet
 6. Vel også fans fra andre dele af landet, he he? Jeg ville enormt gerne, men har arbejdslørdag den weekend, og gider ikke tage fra midtJylland og tilbage igen bare for søndagsprogrammet - håber det bliver en succes, og at de gantager forsøget i en weekend der kan koordineres lidt bedre med mit job, eller evt. ferie!

  SvarSlet
 7. Nicolas, vel er jeg så en del af problemet. Men gider ikke gå på kompromis for at støtte et i bedste fald halvhjertet projekt.

  John D

  SvarSlet
 8. Jeg ville sgu gerne møde Lamberto Bava...

  SvarSlet
 9. Blodig Weekend ser jeg under alle omstændigheder som en filmfestival, der er krydret med nogle af de elementer, man også finder på en filmmesse. Med omkring 20 forskellige film og en pæn håndfuld instruktør-besøg, så har vi næppe haft noget lignende før i Danmark. Det oplever jeg som alt andet end halvhjertet.

  SvarSlet