lørdag den 23. marts 2013

Populære RESIDENT EVIL-bøger vender tilbage

Ovre på Apokalyptisk-bloggen dukkede emnet Resident Evil-bøger op. Det handlede specifikt om en af de novelizations, der er baseret på filmene. Dem er der kommet fire af, nemlig RESIDENT EVIL: GENESIS (baseret på den første film), RESIDENT EVIL: APOCALYPSE og RESIDENT EVIL: EXTINCTION, skrevet af Keith R. A. DeCandido, mens John Shirley skrev RESIDENT EVIL: RETRIBUTION. Underligt nok lavede man aldrig en filmroman-udgave af RESIDENT EVIL: AFTERLIFE, men nu er det i det hele taget et underligt fænomen med disse novelizations.

Men der har åbenbart været en stribe novelizations, som er blevet fremhævet som noget af det bedre. Det drejer sig om de spil-novelizations, som S.D. Perry har skrevet. Bag initialerne gemmer sig fornavnene Stephani Danelle, og hun har gjort det til lidt af et speciale at skrive romaner i universer, som andre har skabt. Hendes RESIDENT EVIL-bøger har fået ros af fans - også selv om vi har at gøre med novelizations af computerspil.

S.D. Perrys syv bøger i serien kom i årene 1998 til 2004 og de har i en periode været vanskelige at få fat i, men nu kan de alle købes igen, takket være Titan Books. Titlerne er THE UMBRELLA CONSPIRACY, CALIBAN COVE, CITY OF THE DEAD, UNDERWORLD, NEMESIS, CODE: VERONICA og ZERO HOUR. Fem af dem er spil-novelizations, mens de to er originale historier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar