mandag den 4. marts 2013

Uha, Dario Argentos PHANTOM OF THE OPERA!

Jeg mangler stadig at se en lille håndfuld af Dario Argentos film, men af dem, jeg har set, er IL FANTASMA DELL'OPERA (eller THE PHANTOM OF THE OPERA) efter min mening noget af det værste. Har man dog alligevel lyst til at se filmen eller lider man af en PHANTOM-fetisch, så vender IL FANTASMA DELL'OPERA tilbage til det danske dvd-marked den 23. april; takket være Another World Entertainment. Tidligere har den været udgivet herhjemme af On-Air-Video.

5 kommentarer:

 1. Af Argento post-OPERA (1988) film har jeg kun set THE STENDHAL SYNDROME, TWO EVIL EYES og MOTHER OF TEARS: THE THIRD MOTHER - er jeg gået glip af noget??

  SvarSlet
 2. PHANTOM OF THE OPERA er ufatteligt ringe! Hver gang der kommer en ny Argento-film håber man at "nu er MESTEREN tilbage!", men hver gang bliver man skuffet. ØV!

  SvarSlet
 3. Jan...

  Der er en rimelig god old school type giallo i vente, hvis du ser SLEEPLESS fra år 2000 mener jeg at den er... det er ganske fint og ret voldelig gialloaction fra den italienske mester...

  SvarSlet
 4. AWE har også lige fået Argentos 'Do You Like Hitchcock?' på listen over kommende udgivelser.

  SvarSlet
 5. Argento er en færdig mand, jeg er ked af at måtte sige det, men det har han været i mange år...Opera fra 87 var hans sidste rigtige gode film. Jo jo, Sleepless kan da ses, men den når aldrig den unikke storhed, som mesterens tidligere strimler, som for eks. Deep Red, Tenebrae, Phenomena...Phantom er en ynkelig skodfilm, derimod var jeg faktisk ret godt underholdt af Mother Ot Tears, selvom det er en skamløs trashfilm. Argento skylder os I DEN GRAD en god film, men jeg tror sgu bare ikke på at han kan levere en længere, han har desværre folængst mistet grebet.

  SvarSlet