mandag den 1. april 2013

Se nye afsnit af THE VAMPIRES DIARIES hver dag

Efterspørgslen på THE VAMPIRE DIARIES er så ekstrem, at CW, kanalen bag TV-serien, nu tager et epokegørende skridt. De vil i fremtiden sende et spritnyt afsnit af serien hver evig eneste dag. Det er avanceret computerteknologi, der vil sørge for, at dette kommer til at ske. Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder og de andre faste skuespillere har været igennem en omfattende scannings-proces og deres stemmer er blevet digitaliseret. De nye afsnit vil blive skabt som avanceret computer-animation, hvor kvaliteten ikke vil være til at skelne fra den allerede eksisterende serie.

- Så har vi hyret et lille hold af forfattere, der finder på de grundlæggende plot og konflikter i serien. Disse kører igennem en computer, der skriver de endelige manuskripter. Mellem os sagt, så sker der jo ikke det store i hvert afsnit, og de fleste fans vil alligevel ikke kende forskel på et manuskript, der er skrevet af en computer eller af et levende menneske, siger Maverick Puss, der er leder af projektet.

- Når dette kører, vil vi med et minimum af indsats kunne efterkomme efterspørgslen på THE VAMPIRE DIARIES. Faktisk er vi tæt på, at serien næsten laver sig selv, siger Maverick Puss, der regner med, at den nye daglige udgave af THE VAMPIRE DIARIES får premiere den 1. april næste år.

3 kommentarer:

  1. Ja, det er nogle sjove nyheder man hører den 1. april :-)

    SvarSlet
  2. Det var dagens bedste nyhed, for det vil bringe kvalitetsniveauet på serien en anelse op.
    Nice one, Søren! Kun videooptagelserne af en løs ulv i Århus på TV2 morede mig mere!

    SvarSlet