søndag den 2. juni 2013

Dracula-slik i blød og stærk variant

Jeg har netop købt den seneste variant af det populære Dracula-slik, nemlig Dracula Soft. De fleste kender nok de populære Dracula-bolsjer, der har været på det danske marked siden 1986. Men tingene udvikler sig hele tiden, og nu kan man altså få Dracula Soft, der er nogle bløde saltlakridser med ægte lakridspulver. De smager glimrende, synes jeg...

Man kan bl.a. også få Dracula Mega, Dracula Slikkepinde og Dracula Blod - og kan man slet ikke få nok, så findes der Dracula Shot, der skulle være Dracula-lakrids blandet med vodka og overtrukket med chokolade. Man kan læse mere om de mange varianter på denne hjemmeside.

6 kommentarer:

 1. Det er det der er så genialt ved din Blog!
  Pludselig anmelder du GYSERSLIK :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Det er i øvrigt ikke første gang, at emnet har været på bloggen. Prøv at søge på "gyser-slik" - så dukker der et par indlæg op.

   Slet
 2. Det vil jo så være meget passende at lytte til DRs radiodramatisering af Dracula mens man fylder sig med søde Dracula-sager - hørespillet i tre dele er lagt ud på Bonanza: http://www.dr.dk/bonanza/radio/serie/underholdning/dracula.htm

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for tippet og linket.

   Slet
 3. Har kun været så heldig at smage den originale :-)
  Hvor kan man finde de andre varianter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i hvert købt den bløde variant i f.eks. SuperBrugsen. Ifølge den officielle hjemmeside, så er disse forhandlere mulige steder at opsøge: SuperBrugsen, Kvickly, Dagli'Brugsen, LokalBrugsen, OK Plus, Nærkøb, Euro Spar, Super Spar, Spar, Spar Go'on, Kwik Spar, SuperBest, Shell DoDo, S-Engros, ABC, Kiwi, 7-eleven, Løvbjerg, Rema 1000, Y/X, Statoil, Q8, DSB kiosker, Føtex, Bilka, Salling.

   Slet