torsdag den 13. juni 2013

FRIDAY THE 13TH-filmene komplet på Blu-ray

Ifølge flere kilder skulle det i dag være Jason Voorhees' fødselsdag. Det fremgår vist ikke helt tydeligt af filmene, men fans har regnet sig frem til, at en af genrens mest berygtede massemordere blev født den 13. juni 1946. Så er det jo en passende dag at fortælle nyheden om, at Warner Bros. Home Entertainment i USA vil udgive samtlige FRIDAY THE 13TH-film på Blu-Ray i en samlet boks.

Det er første gang, at alt kan udgives samlet, takket være et nyt samarbejde, der giver Warner ret til at distribuere mere end 600 Paramount-titler - og det betyder Blu-ray-debut for syv af filmene. De 12 film (inklusive FREDDY VS. JASON og remake-udgaven fra 2009) vil fylde 10 Blu-ray-skiver - hertil kommer en ekstra dvd med diverse ekstramateriale. Det skulle der samlet set være 11 timer af og man får også en 40 siders booklet med for i alt 130 dollar (som er den vejledende pris).

16 kommentarer:

 1. Spændende...

  Men er den regionfri?? - jeg ejer jo desværre en afspiller der er låst i region B...

  Ellers en fantastisk nyhed - og tillykke med dagen, Jason!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke oplyst endnu.

   Slet
  2. Når det er en Warner-udgivelse, så er den kodefri. Alle deres udgivelser er kodefrie, ligesom Universals amerikanske udgivelser er. Det er en rest fra HD DVD-dagene, hvor der ikke var restriktioner på skiverne.

   Slet
  3. Cool. Takker for tippet.

   Slet
 2. Jens Erik Thomsentorsdag, 13 juni, 2013

  Det eneste, der kan få mig til at opgradere hele bunken, er, hvis del 3 er i rigtig 3D denne gang og ikke blot anaglyphic 3D (med papbrillerne) som sidst. Men umiddelbart kan det godt ud fra indholdslisten se ud, som om Warner blot har genbrugt de første skiver, der allerede er udsendt på blu-ray, i sættet = ingen rigtig 3D.

  Jeg ville godt nok ønske, at det var et selskab som Scream Factory, der havde fået fingre i licensen i stedet.

  SvarSlet
 3. Krydser fingre for at du har ret, er fredag den 13 tosse og har (næsten alle) udgivelser og skal selvfølgelig have denne her også, hvis den er kodefri.

  SvarSlet
 4. Gad virkelig godt have det sæt... Hvor kan man købe den med danske undertekster? Hvis altså det er lavet? :S

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har endnu ikke set nogle nyheder om en udgave med danske undertekster, men jeg skal nok holde øje med det.

   Slet
 5. Svar
  1. Jeg ved faktisk ikke hvilken forhandler, der pt. er bedst, hvis man skal have ting hjem fra USA. Nogle bud fra Skræk og Rædsels læsere?

   Slet
  2. Jeg har fundet den på amazon.co.uk og bedt dem om at sende en mail når den bliver tilgængelig, kan ikke lige finde på andet :/

   Slet
  3. Vær opmærksom på, at boksen så muligvis vil blive sendt fra Amazons hovedsæde i USA - og pakker fra Amazon USA vækker næsten altid toldvæsenets interesse! Jeg taler af bitter (læs: dyr) erfaring!

   Slet
  4. Lige som Jan har jeg også måttet bide i det sure æble nogle gange, men jeg er dog langt fra enig i, at en pakke fra Amazon USA "næsten altid" vækker toldvæsenets interesse. Jeg har hundredvis af gange købt dvd'er, bøger og videobånd fra butikker i USA både via Amazon.com og Amazon.co.uk og i kun forholdsvis få tilfælde er jeg blevet "bustet".

   At gennemgå gamle faktura fra Amazon UK og checke, hvor mange ting, jeg har købt fra marketplace-sælgere i USA, ville tage hele dagen, men jeg checkede mine bestillinger fra Amazon USA og siden 2005 har jeg købt 62 ting derfra. Jeg mindes kun at have fået et momskrav fra Toldvæsenet i et eller to tilfælde - og der var ikke engang tale om bokse (den ene var en Del Tenney double feature i en alm dvd-æske til 20 dollars). Af de 62 bestillinger var 4 store bokse, men ingen af disse blev snuppet. Jeg købte også på et tidspunkt et videobånd til $62, men heller ikke dette måtte jeg betale ekstra for.

   Jeg vil nok mene, at selvom risikoen er til stede, så kan det ikke betale sig, at betale dobbelt pris i danske importbutikker frem for at bestille fra USA. Selv hvis man skulle blive snuppet et par gange, så er fordelen bestemt til stede. Og hvis der er tale om, at man bliver snuppet for en forholdsvis billig vare til fx $20, så kan man jo bare lade være med at hente den. Dermed mister man godt nok de $20, men undgår at betale momsen og pestdanmarks ågerkarlegebyr på et par hundrede kroner.

   Slet
 6. Ja, desværre er det landet, hvor lageret ligger, som tæller for Told & Skat, ikke landet, man betaler til.

  SvarSlet
 7. Ingen panik! Boksen kommer ifølge Laserdisken også i England den 13. september: http://www.laserdisken.dk/html/visvare.dna?vare=4614674710434179
  Så kan toldvæsenet rende og hoppe (indsæt ondskabsfuld latter her!)

  SvarSlet