lørdag den 29. juni 2013

Snotbillige gys fra Scream Factory

Her er et godt tilbud til den økonomisk bevidste gyser-fan. Amerikanske Scream Factory lancerer en serie med fire skrækfilm på to dvd'er - og det til en vejledende udsalgspris på bare 9,99 dollar. Så bliver det ikke meget bedre. Den første All Night Horror Marathon-dvd udkommer den 20. august og indeholder UNA LUCERTOLA CON LA PELLE DI DONNA (aka SCHIZOID, Lucio Fulci, 1971), THE VAGRANT (Chris Walas, 1992), THE GODSEND (1980, Gabrielle Beaumont) og THE OUTING (aka THE LAMP, Tom Daley, 1987).

Nr. 2 udkommer den 29. oktober og her får man CELLAR DWELLER (John Carl Buechler, 1988), RAGEWAR (aka THE DUNGEONMASTER, diverse instruktører,, 1984), CONTAMINATION .7 (Joe D'Amato, Fabrizio Laurenti, 1993) og CATACOMBS (David Schmoeller, 1988).

5 kommentarer:

 1. Nu ved jeg godt det ikke er horror, men jeg købte en boks med westernfilmene Legend of the Lost, Soldier Blue og Barquero på Amazon Marketplace, Amazon.co.uk for sølle 32,05 kr. Og det var incl. forsendelse!

  SvarSlet
 2. Og for nyligt købe jeg en af deres andre nye bokse med 4 film og den indeholder bl.a. THE EXTERMINATOR 2, som nu endelig er kommet på dvd og det (efter sigende) helt uklippet. Rygterne har ellers været, at den eneste uklippede udgave på verdensplan hidtil har været ... den danske VHS!!!

  I øvrigt, så er det fint nok, at du skriver, at de er billige, men rigtig mange dvd-bokssæt fra USA er mega-billige - og den beviste filmforbruger ved også godt, at der er en GRUND til at de er billige: de er nemlig noget lort! Ikke filmmæssigt, men kvaliteten af prints'ene.

  Så at Scream Factorys udgivelser er billige er ikke så interessant i sig selv. Bokssæt fra Videoasia er også billige ... og filmene er hentet fra gamle videobånd!!! Det er HER at Shout Factory kommer ind og REGERER scenen! De er nemlig BÅDE billige OG de sørger for at bruge GODE prints af filmene!! Af alle deres Roger Corman-udgivelser købte jeg ikke een eneste, der ikke var en cool/god udgivelse. Så jeg skal bestemt også have de her sæt.

  Jeg så iø THE VAGRANT for nyligt på dansk VHS og den er ganske glimrende. Dansk titel: "Bumsen fra Helvede". ^_^

  SvarSlet
 3. Hvor köber man bedst region 1 dvder disse dage? Har ikke gjort det på flere år

  /Jörgen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte senest fra DVD Pacific og det fungerede fint.

   Slet
  2. Jeg forudbestilte sæt #1 i går, da jeg havde set dit indlæg. Jeg købte det fra Amazon.com, hvor man ofte får tingene billigere, når man forudbestiller i god tid. Jo nærmere hen mod udgivelsen, man kommer, jo mindre sparer man. Lige nu koster sættet $6,99. Jeg gav $13.47 inkl. porto. Bemærk, at portoen via marketplace-sælgerne er meget højere, end direkte fra Amazon.com (og bemærk, at jeg udelukkende taler om Amazon.com her. På Amazon UK er marketplace-sælgerprisen derimod lav for europæere).

   Slet