onsdag den 9. oktober 2013

H.P. Lovecraft-rockopera kan høres i København

Vidste du, at der i disse dage er H.P. Lovecraft-festival i Stockholm? Jeg anede i hvert fald intet om det. Festivalen startede i lørdags og kører til og med på søndag. Det er tredje gang, festivalen holdes, og man kan bl.a. komme ind og se gamle og nye film, spille spil, høre oplæsninger og se på kunst. Ret cool, må man sige. Du kan læse mere om festivalen her.

Et af de mere spændende arrangementer er det officielle release-party på The H.P. Lovecraft Historical Societys rockopera-udgave af DREAMS IN THE WITCH HOUSE, der udgives på cd, lp og som download.  Det foregår på lørdag i KGB Bar i Stockholm, men det er så bare første stop på en skandinavisk promo-tur.

Allerede sidste år kunne man få en forsmag på musikken i Fantask i København, og nu får man mulighed for at høre det færdige værk. Det sker i Fantask onsdag den 16. oktober fra kl, 17.45, hvor HPLHS-medlem Mike Dalager og hans danske partner Anders Ringman samt Alaine Kashian (som lægger stemme til heksen) kigger forbi butikken. Så på den måde får vi altså lige en lille bid af den stockholmske Lovecraft-festival.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar