torsdag den 5. december 2013

Endnu en PARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONES-plakat dukker op

Her er den danske plakat til PARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONES, der får premiere den 2. januar. Den er lidt mere traditionel og horror-plakat-agtig end den, jeg præsenterede for et stykke tid siden - men det er da altid noget, at filmen kommer i biffen efter al den usikkerhed, der har været omkring serien. Ville denne film blive til noget? Kommer der i det hele taget en 5'er? Svaret på begge spørgsmål har vist sig at være ja. I tråd med nogle af de tidligere film i serien, så vil der ikke blive arrangeret presse-visninger for anmelderne af PARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONES.

4 kommentarer:

 1. Hver gang jeg har set en Paranormal Activity film siger jeg :"Jeg skal ikke se den næste de udgiver" men når den så endelig er kommet ud og ligger nogenlunde i pris, så køber jeg den alligevel og blir skuffet igen og igen. Jeg synes der er alt for meget genbrug af de samme kedelige traditionelle effekter og skuespillet formår ligeledes at være dårligt hver gang. Og ja... Så hader jeg nok bare "hjemmevideo" optagede gyserfilm. Når dét så er sagt, så på nuværende tidspunkt regner jeg ikke med jeg skal se 5'eren, men det sagde jeg jo også om 2, 3 og 4'eren, så nu vil jeg ikke love noget :D Plakaten ser faktisk mega nice ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, at kvaliteten har været dalende, men denne her kan måske noget ekstra, fordi den handler om nogle helt andre mennesker end hoved-serien - det var også med til at give den japanske udgave et frisk pust, selv om den så heller ikke var helt oppe at ringe.

   Slet
 2. Interessant :-) Vi krydser alt hvad vi har at krydse!

  SvarSlet
 3. Jeg syntes faktisk også at den ser temmelig interessant ud?

  SvarSlet