mandag den 17. februar 2014

Den her springer jeg altså over...

Kan vi ikke blive enige om, at jeg ikke behøver at skrive en anmeldelse af FRIGHT NIGHT 2? Jeg magter det bare ikke... 1'eren var slem nok, men den her er fuldstændig håbløs. Jeg finder noget andet at anmelde.

6 kommentarer:

 1. Ja, når der ikke kommer nye gode gyserfilm må man se de klassiske. Efter min ´70´er kannibalfilm fase begyndte jeg på giallo-genren, hvilket klart kan anbefales. Har du haft et tema om denne genre? Ville meget gerne høre dit bud på nogle gode. Ellers er der jo altid 20´er og ´30 klassiske gys, samt ´50´ernes monstergys, hvilket nok bliver mit næste projekt. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke den store giallo-ekspert (har mest set de film, der er kommet fra Another World Entertainment), men jeg skal bestemt have gjort mere ud af det en dag. Monstergys fra 50'erne kan man ikke få nok af - det er herlige film.

   Slet
 2. Spring endeligt bare anmeldelsen af FRIGHT NIGHT 2 over, de få linjer du skriver siger jo alt!
  Jeg var ganske vidst en af de få, der faktisk kunne lide FRIGHT NIGHT genindspilningen, men jeg har bare fået nok af "direkte-til-DVD"-vampyrforsættelser, efter LOST BOYS 2 og 3, samt 30 DAYS OF NIGHT 2.

  SvarSlet
 3. I wish the original sequel would get a decent release
  /Jörgen
  Sweden

  SvarSlet
 4. @Jan: Der er kommet en del af den slags, og ingen af de titler, du nævner, har været det store sus.

  @Jörgen: Enig. Har ikke set den oprindelige 2'er, siden den gik i biograferne, så det er godt nok på tide, at den kommer ud i en god udgave.

  SvarSlet
 5. Enig, 2'eren er elendig uden mening, men 1'eren kunne jeg nu godt li'

  SvarSlet