torsdag den 26. maj 2016

Den danske skrækfilm FINALE rykker nærmere

Forleden fik jeg noget særdeles foruroligende post. Det var et lille plakatrør, der indeholdt et diplom-lignende stykke papir samt en blodig hobbykniv. På papiret var et link til en hjemmeside, og på kniven var skrevet en kode, så det var både fascinerende og mystisk. Nu vidste jeg dog godt, at plakatrøret var sendt fra filmselskabet Frightgeist, og at vi havde at gøre med noget PR-materiale for den danske horror-film FINALE. Og inde på den mystiske hjemmeside kunne man se denne teaser.Indtil videre er der også lavet et par skræmmende plakater, men der er ingen tvivl om, at der nok skal komme mere. Allerede nu har man på fornemmelsen, at filmen vil bliver markedsført på en noget mere sofistikeret måde, end vi er vant til her i Danmark.

FINALE er instrueret af Søren Juul Petersen, der ellers har været producent gennem mange turbulente år, og den er baseret på Steen Langstrups roman ALT DET HUN VILLE ØNSKE HUN IKKE FORSTOD, der i 2012 blev hædret med prisen som Årets Danske Horrorudgivelse. Film-udgaven får så den mere mundrette titel FINALE. På rollelisten finder man bl.a. Anne Bergfeld, Karin Michelsen, Kim Sønderholm og Mads Koudal. Den officielle plot-beskrivelse lyder således:

Danmark spiller finale, og hele nationen ligger øde hen. På en gammel landevej tæt på grænsen til Tyskland, ligger en lille tankstation, der selv på denne aften skal være bemandet. Her er det Agnes og Belinda, der har vagten. De to piger har ikke meget tilfælles og ønsker i realiteten bare at aftenen skal gå hurtigt. 

Psykologi-studerende Agnes regner med at kunne arbejde på sit speciale under den stille aftenvagt, mens Belinda keder sig bravt og prøver at få kæresten Kennys opmærksomhed over mobilen. Men aftenen bliver langt fra så begivenhedsløs, som de to piger regner med ... For ingen kunder betyder ingen vidner - og de er udset til at spille hovedrollerne i en helt anden finale.

Filmen er i øjeblikket i post-produktion, og en premieredato kendes ikke, men du kan følge med på denne hjemmeside og selvfølgelig også på Facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar