søndag den 29. juli 2018

Tre TV-gys på vej fra Kino Lorber Studio Classics

Der er noget helt særligt over TV-horror fra 70'erne, og man må sige, at Kino Lorber Studio Classics sender spændende ting ud på markedet op til Halloween - og det både på dvd og Blu-ray. Den 2. oktober udkommer THE NIGHT STALKER fra 1972, instrueret af John Llewellyn Moxey og med Darren McGavin i hovedrollen som journalisten Carl Kolchak, der graver i sagen om en stribe mord i Las Vegas. Man får blandt andet et kommentarlydspor af filmhistorikeren Tim Lucas, et interview med instruktøren John Llewellyn Moxey og et interview med komponisten Bob Cobert.

Filmen blev i 1973 fulgt op af THE NIGHT STRANGLER, instrueret af Dan Curtis. Udgivelsesdatoen fra Kino Lorber er den samme, nemlig den 2. oktober. Også her får man et kommentarlydspor af Tim Lucas og et interview med Bob Cobert, men der er selvfølgelig også andet ekstramateriale. For begge film gælder, at der er tale om 4K-restaureringer, så det burde være flotte billeder, der gemmer sig på skiverne.

Men de er ikke færdige endnu. Den 16. oktober udgiver selskabet en af de mest berømte TV-gysere, nemlig TRILOGY OF TERROR fra 1975, instrueret af Dan Curtis. Den er den, hvor Karen Black spiller fire forskellige roller, og hvor der blandt andet er en historie om en morderisk dukke. Selvfølgelig er der masser af ekstramateriale på, og vi har igen at gøre med en 4K-restaurering. Dvd-udgivelserne er region 1, mens Blu-ray-udgivelserne er region A.

6 kommentarer:

 1. Ja, TRILOGY OF TERROR er også klart en af dem der skal hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også klart den, jeg er mest interesseret i.

   Slet
 2. Til gengæld håber jeg, at THE NIGHT STALKER og THE NIGHT STRANGLER filmene udkommer på disse breddegrader - jeg er ret glad for Kolchak serien, og har aldrig set de to film der kom før.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem mangler jeg også at få set.

   Slet
  2. Jeg har den gamle MGM-dvd, og de to TV-film er glimrende. Det undrer mig iø, at de to film ikke kommer på blot een blu-ray, da de kun løber 75 min. hver og sagtens kunne være på en skive.

   Slet
  3. Medregnet ekstramaterialet kan det hele nok ikke være der, men nu er der nok også mere salg i at have det på to udgivelser i stedet for en.

   Slet