onsdag den 10. oktober 2018

Another World Entertainment har en del horror på vej på dvd og video on demand

Gennem årene har vi fået rigtig meget horror fra det danske selskab Another World Entertainment, og AWE har også været en af de bærende kræfter bag Blodig Weekend-festivalen. Desværre har de over tid skåret ned på de klassiske titler, hvor især italienske 70'er- og 80'er-gys har fyldt meget i programmet, og det seneste år har det i det hele taget været sporadisk, hvad de har udgivet af horror som sådan.

De kommende måneder er der dog en god håndfuld skrækfilm på vej. Ærgerligt nok har de helt droppet Blu-ray-formatet, og det har skabt en del debat på de sociale medier, da fans godt kan gennemskue, at titler, vi i Danmark kun får på dvd og VOD (video on demand), udkommer på Blu-ray i de andre nordiske lande. At det så samtidig kan være svært for at få fat i netop disse Blu-ray-udgivelser, fordi ikke alle webshops har fattet, at man godt kan sende post over landegrænserne, er også irriterende. Du kan læse mere om problematikken i dette blog-indlæg fra Jack Jensen.

Jeg er primært til Blu-ray, så jeg kommer ikke til at købe nogle af de nedenstående titler fra AWE, men det er muligt at et par af dem bliver samlet op på Blockbuster.dk. Men her er altså det, der er på vej.

WHAT THE WATERS LEFT BEHIND (LOS OLVADADOS). Dvd+VOD. Denne argentinske gyser blev vist på den seneste Blodig Weekend-festival, og kom på VOD i august. Nu er den også ude på dvd.

VAMPYRVIDAR. Dvd+VOD, 22. oktober. Denne norske gyser var et hit på Blodig Weekend 2018.

JEEPERS CREEPERS 3. Dvd+VOD, 29. oktober. Mange fans har nok ventet på denne treer, mens andre er forargede over, at den pædofili-dømte instruktør Victor Salva får lov til at lave film.

THE BARN. VOD, 5. oktober. Det smager rigtig meget af retro-gys i denne amerikanske skrækfilm.

JULEBLOD. Dvd+VOD, 26. oktober. Mere norsk horror, dog fra Reinert Kill, som bestemt ikke har imponeret med sine tidligere produktioner.

DEAD TRIGGER. Dvd+VOD. Dolph Lundgren smadrer zombier.

DEAD NIGHT. VOD, 10. december. Amerikansk horror med mange genre-navne på rollelisten.

NIGHT OF SOMETHING STRANGE. VOD, 17. december. Mere amerikansk horror.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar