onsdag den 25. marts 2009

MARTYRS kommer på dvd

Brutal fransk horror er noget af det mest hotte lige i øjeblikket. En af de mest omtalte af de mange nye film er Pascal Laugiers MARTYRS. Filmen udkommer på dvd i USA den 28. april, men allerede den 24. maj kan man også sætte kløerne i en engelsk region 2-udgave. Det er Optimum Releasing, der står bag. En dansk udgivelse er måske også på vej. Meget tyder nemlig på, at den kommer i Sverige fra Pan Vision den 8. juli - og det burde også være ensbetydende med en dansk release på et tidspunkt. Jeg kan i øvrigt anbefale det fremragende interview med Pascal Laugier i FANGORIA nr. 281.

4 kommentarer:

 1. Den glæder jeg mig sku også til! By the way, så lander en anden fransk sag fra Midget ent. i næste uge, nemlig "Inside" aka "A l'entérieur"... den skulle ligeledes være ganske solid horror-underholdning...

  SvarSlet
 2. Så den i forgårs
  Og det er uden tvivl den mest ubehagelige film jeg nogensinde har set.

  Jeg vil gerne have at denne blogs ejer får set den og skriver hvad han mener om den. Den er meget meget anderledes end det meste man får at se i sit film-liv.

  Og den ryster man ikke bare lige af sig, den her.

  SvarSlet
 3. Bare rolig, den skal jeg nok få set. Regner med at bestille den amerikanske dvd hjem. Har i det hele taget planer om et tema om nyere fransk horror.

  SvarSlet
 4. jeg har haft denne film til at ligee i 3 måneder... min lillebror (horrorekspert)siger at den ænder ens liv ...:O) jeg tør sku næsten ikke at se den.

  Søren

  SvarSlet