mandag den 23. marts 2009

Norske slasherfilm

Jeg kender ikke noget til den norske slasher FRITT VILT fra 2006 af Roar Uthaug, men den skulle være fremragende. Den er tilsyneladende ikke udgivet i Danmark, hvilket er lidt underligt. Man kan til gengæld få den hjem fra England under titlen COLD PREY. Sidste år kom så en 2'er af Mats Stenberg, FRITT VILT II, der også kommer i England, her med titlen COLD PREY: RESURRECTION. I den anledning udsender Momentum Pictures et boxsæt med begge film den 27. april.

12 kommentarer:

 1. Dem havde jeg ikke hørt om. Lyder spændende. Nu kommer den norske "Rovdyr" jo snart på dansk DVD, så måske også "Fritt Vilt"-filmene får en chance... eller må vi jo lige smide selskaberne en mail;-)

  SvarSlet
 2. 1'eren er udgivet i Norge af SF Film, mens 2'eren er kommet fra Nordisk Film. Begge udgaver er tilsyneladende med danske undertekster, så det burde være en snild sag for selskaberne at få dem udgivet herhjemme - hvis de altså gider.

  SvarSlet
 3. Ja, så dukker de sku nok op helt af sig selv... ellers smider jeg lige SF en mail...

  SvarSlet
 4. Ellers er de norske jo gerne til at få fra bl.a. Cdon.

  SvarSlet
 5. ...I know JJ, men resten af det ganske land skal jo også kunne finde sådan noget norsk stads på de danske DVD-hylder...

  SvarSlet
 6. Resten af Danmark kan bestille dem fra Cdon lissom os andre. Hah!! De film er jo ikke de eneste, der ikke udkommer i DK, der er tonsvis af film, der aldrig når hertil. Hvis man kun køber det, der ligger i butikkerne, så er der mega-mange fede (og vigtige) titler man frarøver sig selv.

  SF Film er iø ikke nogen speciel god label. De film, jeg har derfra, er alle skrabede udgivelser næsten uden ekstramateriale.

  SvarSlet
 7. Cold Prey II vises på CphPix 20, 24 og 25 April!

  SvarSlet
 8. Jeg har godt set, at 2'eren kører på ChpPix, men handlingen skulle være en direkte fortsættelse af 1'eren, som jeg ikke har set, så... Jeg ved faktisk ikke om 1'eren har været oppe på en tidligere Natfilmfestival.

  SvarSlet
 9. hejsa, man kan købe 1'eren her med dk tekst: http://www.dvdstrax.dk/index.php?m=100&SCREEN=item&item=53789&department=48

  SvarSlet
 10. hm, ved ikke lige hvorfor det sidste ikke kom med, men i slutningen af linket skal der stå 48 og så kommer man ind på dvd'en

  SvarSlet
 11. Herligt. Tak for tippet.

  SvarSlet
 12. Fire og et halv år senere har jeg endelig fået købe den norske dobbelt-dvd fra cdon, haha. Filmen var fremragende! Jeg købte også del 2 og 3, Thale, Mørke Sjeler, og Rovdyr. I næste uge burde jeg kunne både norsk og nynorsk helt uden dansk accent. ^_^

  SvarSlet