onsdag den 8. april 2009

En hammergod kop kaffe

Engelske Odeon Entertainment lancerer snart en serie på fire krus med motiver fra de klassiske Hammer-film. Tre af krusene har plakater fra THE CURSE OF FRANKENSTEIN, DRACULA og THE MUMMY, mens man på det fjerde får et billede af Christopher Lee som Dracula og Hammer Films-logoet på bagsiden. Krusene kan tåle opvaskemaskine! Opdatering: En kvik blog-læser har gjort mig opmærksom på, at der er hele fem krus. Der er også lavet et med et COUNTESS DRACULA-motiv.

4 kommentarer:

 1. Det kræver en karakterskuespiller af Karat at kunne gøre en dagligdags replik som "Anna, get me some coffee, please" udødelig, men det kunne Peter Cushing!

  En Google-søgning på ”coffee” + ”Frankenstein Must Be Destroyed” giver over 700 hits, for stort set alle, der omtaler filmen, nævner Cushings berømte replikker til Veronica Carlson i filmen, hvor han konstant sender hende ud for at lave kaffe!

  De burde derfor have lavet et kaffekrus med et billede af Peter Cushing i ”Frankenstein Must Be Destroyed” og en taleboble, hvor han siger ”I need her to make coffee!” eller ”Anna, get me some coffee, please!”

  SvarSlet
 2. Faktisk består serien af hele FEM krus!!

  SvarSlet
 3. Sjovt med kaffe-referencerne i FRANKENSTEIN MUST BE DESTROYED.

  Og yes, der er sandelig fem krus. Jeg opdaterer indlægget.

  SvarSlet