tirsdag den 9. juni 2009

Skræk og Rædsel fylder tre år

Jeg læste for nogle måneder siden, at det bare er 2004 at blogge. Det gør man ikke mere. Nu udtrykker man sig via Flickr, Facebook og Twitter. Og blogs – dem er der sgu ikke nogle, der gider læse mere. Godt så... Fortæl det til de mere end 20.000 mennesker, der har været forbi Skræk og Rædsel det seneste års tid.I dag er det tre år siden, jeg startede denne blog og jeg har ikke planer om at lægge den i graven lige med det samme. Nu tror jeg ikke helt på, at blogs er døde, og der findes stadig mange fremragende af slagsen. Men der er ingen tvivl om, at det brogede netværk, quizzerne, spillene, hade-grupperne og alt det andet kulørte hurlumhej ovre på Facebook stjæler groteske mængder af folks tid. Jeg har været der og er droppet ud igen – jeg vil hellere blogge.Lidt om fremtiden... Jeg satser stadig på en større gennemgang af HELLRAISER-serien, men har ikke fået skrevet så meget endnu. Ekstrem fransk horror er et andet projekt, der er blevet forsinket, men det skal nok komme. Det kan være, at det først bliver efter sommerferien. Jeg er også stille og roligt ved at rydde op i de gamle indlæg. Intet bliver slettet, men jeg retter lidt på layout, tjekker døde links og føjer film-fakta til de fleste af anmeldelserne.Ellers vil jeg bare prøve at holde dampen oppe så længe, jeg har det sjovt med det og jeg vil gerne takke alle, der læser, kommenterer og i det hele taget gør det til en fornøjelse at skrive Skræk og Rædsel.

12 kommentarer:

 1. Tillykke Søren!
  Jeg er vild med din blog-du har et sandt horror-hjerte

  Skræk og Rædsel forever!

  bedste hilsner Peterpeter

  SvarSlet
 2. Tillykke med tre gode år. Vi ser frem til de næste tre - and beyond. :o)

  De bedste og mest gyselige hilsner,
  Nadja og Karina

  SvarSlet
 3. Hold endelig ud. Vi er stadig en del der ikke er på Facebook!

  SvarSlet
 4. Tillykke!
  Nej, du må endelig ikke lukke bare fordi nogen siger det er passé - elsker din blog! :)
  Keep going.
  Vh. Julia

  SvarSlet
 5. Vi gutter på Another World Entertainment læser også din blog med stor velbehag... så bare fortsæt!

  SvarSlet
 6. Tillykke med de 3 år, Søren, det er flot gået, og jeg er nu meget glad for blogs, men jeg har også selv en:-)

  SvarSlet
 7. Tillykke... keep horror-blogging!

  SvarSlet
 8. Så vil jeg også ønske dig tillykke!

  Jeg er foreholdsvis ny Blogger - hvilket ledte mig til din Blog, som jeg har læst med største fornøjelse; den har klart vækket min interesse for horror yderligere, så jeg vil helt sikkert få fat på div. film i den nærmeste fremtid.

  Tak - keep up the good spirit.

  SvarSlet
 9. Mange tak for alle jeres hilsener. Jeg skal nok fortsætte i lang tid endnu, bare rolig.

  SvarSlet
 10. I filmen "Splatterdrenge" kan man se dig i forbindelse med dine fanzines "Phenomena" og "Evil Mail", så det er jo ikke "kun" tre år du har skrevet om det her. :-)

  For dem der ikke lige ved det sku' man måske gøre opmærksom på, at de gamle fanzines kan læses i pdf-format på Uncut.dk's artikelside.

  SvarSlet
 11. Nej, jeg lavede en håndfuld fanzines i begyndelsen af 90'erne. Jeg har dog ikke været lige aktiv alle årene, selv om jeg har været gyserfan i årtier efterhånden.

  SvarSlet
 12. Jeg har fulgt din blog i 1 års tid cirka, og er glad for at du vil holde den kørende! Tillykke med fødselsdagen Skræk og rædsel, may there be many more to come ;)

  SvarSlet