torsdag den 8. oktober 2009

George A. Romero skal skrive zombie-roman

Denne nyhed er efterhånden en uge gammel, men det gør den ikke mindre interessant (det er sjovt, at ikke alting bevæger sig med lynets hast på nettet - mange nyheder kører rundt i bestemte cirkler uden nødvendigvis at blive opsnappet af de mennesker, der rent faktisk har den største interesse i at læse dem).

Det engelske forlag Headline har overtalt instruktøren George A. Romero til at skrive en roman om, hvordan det hele begyndte med det der zombie-halløj, altså før handlingen i NIGHT OF THE LIVING DEAD. Efter sigende har Romero fået omkring 1,5 millioner kroner i forskud fra forlaget for to bøger, men tallet er et rygte. Den første bog kommer til at hedde THE LIVING DEAD og skulle udkomme til juli.

George A. Romero har instrueret hele seks film om de kødædende zombier, senest SURVIVAL OF THE DEAD. I 1989 og 1992 udkom to antologier, BOOK OF THE DEAD og STILL DEAD: BOOK OF THE DEAD 2, hvor en stribe horror-forfattere slog sig løs i det zombie-univers, som Romero havde skabt, men nu skal manden altså selv give os den ultimative zombie-roman.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar