onsdag den 20. januar 2010

Advarsel! Køb ikke denne film

Nu er den franske LES YEUX SANS VISAGE (eller ØJNE UDEN ANSIGT) en klassiker, så den er bestemt værd at købe, hvis man er til den slags, men man skal altså ikke investere i dvd-udgaven fra svenske Atlantic Film. Vi prøvede at se den her til aften og ca. 13 minutter inde i filmen frøs billedet. Der var ikke snavs på skiven og min Pioneer-afspiller er generelt flink til at afspille hvad som helst. Så det var tydeligvis en fabrikationsfejl.

Nu kan jeg så på Laserdiskens hjemmeside læse, at fejlen går igen i samtlige eksemplarer - og at Atlantic åbenbart ikke har tænkt sig at gøre noget ved det. Hold da op... Nu var billedkvaliteten ikke imponerende, men det var da fint nok med en dvd-udgivelse med danske undertekster og det hele. Men ikke med indbygget fejl, tak! Nu havde jeg ikke betalt mere end 70 kroner for filmen og kvitteringen er for længst smidt ud - så dvd'en er røget samme vej. Direkte i skraldespanden!

2 kommentarer:

  1. Mange tak for advarslen Søren.

    SvarSlet
  2. Det er da for dumt, at de ikke har tænkt sig at gøre noget ved det! Jeg har flere gange læst om DVD'er med fejl udsendt i USA og der er det kytume at udskifte skiverne.

    SvarSlet