lørdag den 16. januar 2010

Nu kommer NEW MOON på dvd

Summit Entertainment har nu officielt meldt ud, hvornår NEW MOON kommer på dvd og Blu-ray i USA. Så er der ingen grund til at gætte længere eller tro på alskens mærkværdige internet-rygter. Datoen er lørdag den 20. marts. Der skulle være en del ekstramateriale, bl.a. et kommentarlydspor og en del bag kameraet-ting. Danske fans behøver dog ikke besvære sig med at bestille hjem fra USA. Tirsdag den 23. marts er filmen nemlig på gaden her i Danmark, takket være Nordisk Film. Her er lige et kig på den amerikanske dvd-forside:

4 kommentarer:

 1. ... har fødselsdag den 28. marts. Perfekt ønske!

  SvarSlet
 2. Hey Søren. jeg er ret forvirret lige nu. jeg har set en masse steder at new moon måske vil komme på 3 disc udgave! Hvordan vil den komme til at se ud her i Danmark?

  SvarSlet
 3. Ja, der kommer åbenbart også en 3-disc specialudgave, der kommer til at hedde noget i retning af "Bella's box". Prøv at søge efter NEW MOON hos de danske online-forhandlere - så dukker den op.

  SvarSlet
 4. Nu har jeg investeret i 3disc udgaven... Den er sgu ret nice, men det er tydeligt at den er rettet mod yngre piger... Den indeholder 2 gummiarmbånd, en kuglepen, et bogmærke, 6 postkort, en plakat, en reklame for Pattinsons nye film, og så selvfølgelig en DVDæske med de tre skiver... Selve boxen åbnes som et smykkeskrin, og i låget er der så et "spejl" med Jacob på den ene side og Edward på den anden, så når man kigger i det kan man forestille sig at man selv er Bella, fanget mellem de to herrer... Det er da meget sjovt... 260 minutters ekstramateriale er det blevet til... Med film og kommentarspor kommer vi altså op på over 8 timers indhold...

  SvarSlet