mandag den 4. januar 2010

Ny dansk zombiefilm på vej

OPSTANDELSEN er titlen på en ny dansk zombiefilm, skrevet og instrueret af Casper Haugegaard. Filmen er indspillet i bl.a. Østofte Kirke på Lolland og i Bregninge på Falster og Casper har søgt Guldborgsund Kommune om 25.000 kroner i støtte til projektet. Hvordan det lige gik med det, aner jeg ikke, men ansøgningen kan læses på nettet. Fuglebjerg Kistefabrik A/S har dog bl.a. støttet filmen.

Casper har også været inde på Dansk Handicap Forbunds forum for at rekruttere folk, der "har fået amputeret eller mangler en eller flere lemmer, og som er interesseret i at være med i filmen som statist eller i en mindre birolle".

Den officielle synops lyder således: OPSTANDELSEN er en mørk og blodig fortælling om de dødes opstandelse på den yderste dag. Vi følger en kristen familie i dyb sorg. De tre unge søskende, Esther, Peter og Johannes, har netop mistet deres bror, og er med familien og menigheden samlet til begravelse. Under ceremonien rejser de døde sig fra deres grave og invaderer kirken. Søskendeflokken når dog at flygte og får barrikaderet sig dybt nede under kirken, og er nu nødt til at kæmpe sig gennem zombie-menigheden for at slippe ud. OPSTANDELSEN ender med at blive 50 minutter lang, får premiere i løbet af foråret og man kan tjekke traileren ud her og følge med på det der Facebook.

4 kommentarer:

 1. Det lyder cool. Der' altid plads til een til dansk zombiefilm. :D

  SvarSlet
 2. Kan ikke vente..Den ser prof ud

  SvarSlet
 3. Jeg har hørt en fugl synge om, at den kommer på DVD til marts.

  SvarSlet
 4. Den står i hvert fald på Another World Entertainments releaseplan for marts.

  SvarSlet