onsdag den 7. april 2010

Afhuggede lemmer og andre løsdele

Onsdag den 7. april 2010

ASIA ARGENTO BESØGER CPH PIX: Ud over at CPH PIX viser to af Asia Argentos film, kan man også opleve hende selv som DJ en aften på Charlottenborg den 23. april. Her flankeres hun bl.a. af Lydia Lunch og Steen Jørgensen. Det har ikke meget med horror at gøre, men det er da meget sjovt, at Dario Argentos datter kigger forbi. Læs mere her.
ZOMBIER I STORCENTERET: En anden CPH PIX-event finder sted den 15. april, hvor det vil vrimle med zombier i Field's på Amager i forbindelse med en visning af George A. Romero's DAWN OF THE DEAD. Nicolas Barbano oplyser, at han er blevet bedt om at indlede filmen. Læs mere her.

THE TOXIC AVENGER VENDER TILBAGE: Deadline New York kan fortælle, at Original Media og Endemol har købt rettighederne til at lave et remake af THE TOXIC AVENGER. Man kan nok ikke sige meget andet end... hold da op!
SLITHIS KOMMER KRYBENDE: Det amerikanske selskab Code Red har planer om at udgive SPAWN OF THE SLITHIS (eller SLITHIS) den 1. juni. Filmen handler om et muteret monster fra havet. Jeg har aldrig set den, så det er gode nyheder, at den nu kommer ud.

LIDT MERE GANG I PIRANHA-HJEMMESIDEN: Den officielle PIRANHA 3D-hjemmeside er blevet en smule opdateret, så man kan få en fornemmelse af, at dette er en 3-D-film. Nu er de fleste film-hjemmesider ikke udpræget spændende og jeg kigger som regel kun forbi for at finde lækre skrivebords-billeder. Men det kan man endnu ikke få fra PIRANHA 3D.

3 kommentarer:

 1. Remake af Toxic Avenger? Det skal nok blive spændende. Har kun fået set de 2 første film, men de var jo herlige tåbelige :)
  Håber da på at remaket bliver i 3D og Lloyd Kaufman får en stor rolle :)

  SvarSlet
 2. Wauw! New York'er "No Wave"-ikonet Lydia Lunch og Steen Jørgensen sammen igen. For fans af mørk ny-rock fra start-80'erne er det stort!! Miss Lunch spilled med på Sort Sols LP "Dagger & Guitar" fra 1984. Jeg husker det, som var det i går. Næsten.

  SvarSlet
 3. PS: Jeg har iø heller aldrig set SLITHIS, men den er ude på dansk VHS. xD.

  SvarSlet